Vissza a hírekhez

1 vereség és 5 győzelem a nemzetközi kupán

2018/04/09 7:52

Múlt héten szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton egy nemzetközi kupán vettünk részt a 2006-os korosztályú csapattal.

4 csoport volt 5 csapattal. A csoportelsők játszhattak az 1.-től 4. helyezésig, a csoportmásodikok 5.-től 8.-ig, és így tovább. A mi csoportunkban szerepelt a BVSC csapata, aki vezeti a bajnokságot (ezt a kupát is ők nyerték). Ellenük játszottuk a kupán az első mérkőzésünket. Nem tudtunk megfelelően alkalmazkodni az új szabályokhoz (4.-es labda, 30 másodperces támadóidő, a kiállítás 20 másodperc) és csúfos vereség lett a vége.

Innentől kezdve viszont nem találtunk legyőzőre és a csoportunkban még 3 mérkőzést, majd a továbbiakban még 2 helyosztót magabiztosan, javuló és nagyszerű játékkal sikerült megnyernünk.

Úgy gondolom, hogy nagyon megérte elmennünk erre a felkészülési tornára, mert nagyszerű fejlődési lehetőség volt ez a csapatomnak.

Külön öröm számomra, hogy 2 felsőházas csapatot is simán, stabil, jó játékkal sikerült legyőznünk (Kaposvár – OSC 9:5, Kaposvár – Szeged 9:3).

Még nagyobb örömmel töltött el, hogy a torna gólkirálya Somogyvári Ádám lett 29 góllal, aki az én csapatomban játszott bombaformában.

Összességében nagyon hasznos felkészülési torna volt mindannyiunk részére. Örülök, hogy részt vehettünk.

Balogh Zoltán edző

Megosztás

Kövess minket!