Vissza a hírekhez

A Miskolc ellen folytatjuk

2018/11/30 17:11

Nincs egyszerű helyzetben idősebb Berta József, a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapatának vezetőedzője. A KVK továbbra is első győzelmére vár az új szezonban, a csapat felkészülését sérülések hátráltatják, egy héten belül pedig a harmadik mérkőzés vár a somogyiakra. A Miskolc elleni szombati ütközet ráadásul újfent nem ígérkezik könnyűnek.

Ennyi vereség után nem egyszerű, de nem feltett kézzel megyünk neki a meccsnek. Erős csapatról van szó, a négy közé várom őket, de bárkivel is játszunk itthon, azt meg kell szorongatnunk – nyilatkozta a idősebb Berta József.

A két csapat egymás ellen kezdte az idei bajnokságot. Miskolcon vállalható, 14-9-es vereséget szenvedtek a kaposváriak. Azóta a borsodiaknak megy jobban, 5 győzelemmel és 2 vereséggel állnak. Legutóbb pedig az eddig hibátlanul álló OSC-t szorongatták.

Ilyen előjelek mellett a kaposváriak leginkább a saját játékukra szeretnének összpontosítani, valamint bíznak abban, hogy minél többen segítik őket a lelátóról, így megszakítva a negatív sorozatukat.

Remélem, hogy minél többen kilátogatnak a Virágfürdőbe, mi mindent megteszünk, hogy valami jó eredményt érjünk el, ehhez viszont a szurkolóinkra is szükségünk lesz – tette hozzá Berta József.

A Kaposvári Vízilabda Klub – Miskolc bajnoki szombaton 16 órakor kezdődik a Virágfürdőben.

Megosztás

Kövess minket!