Vissza a hírekhez

A Vasas ellen javíthatunk

2018/11/09 17:06

A szerdai, Debrecen elleni vereség után hazai medencében javíthat a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. A somogyiak ellenfele szombaton az eddig szintén pont nélkül álló VasasPlaket lesz. A két együttes pedig már ízelítőt kaphatott a másik játékából, a szolnoki Magyar Kupa selejtezőn.

 

Sikerült felmérni őket, tavalyhoz képest ez egy sokkal fiatalabb csapat. Több bennük a lendület, annyi szól ellenük, hogy kevés a rutinjuk, aztán majd meglátjuk, hogy ez a hátrányuk lesz-e végül. Gyors, hajtós csapat, a társaság gerincét azért a régi játékosok alkotják, ami egy jó kombináció. Semmiképpen sem szabad félvállról vennünk a meccset – nyilatkozta a meccs előtt Pataki Gergely, a KVK játékosa.

Az október végi MK-meccset a kaposváriak nyerték 9-6-ra, de Pataki Gergely szerint ezúttal sokkal nehezebb dolguk lesz.

Hasonlóra meccsere semmiképpen sem számítok, mert ott mind a két csapat egy elég brusztos első mérkőzés után nézett szembe. A mostani egy jó kemény OB I-es találkozó lesz. Kielemeztük őket, egy igazi egymecces rangadó lesz – zárta gondolatait Pataki.

A hazaiaktól Kovács Olivér sérülés, Vindisch Ferenc pedig eltiltás miatt fog hiányozni.

A Kaposvári VK – VasasPlaket meccs szombaton 16 órakor kezdődik a Virágfürdőben, a fiúk pedig ezúttal is bíznak benne, hogy minél többen kilátogatnak a Virágfürdőbe.

Az E.ON OB I B-csoportjának szombati programja:

Kaposvári VK–VasasPlaket – 16 óra (vezeti: Tordai, Csizmadia)
Tatabányai VSE–UVSE – 16 óra (vezeti: Mucskai, Tóth)
Szolnoki Dózsa–A-Híd OSC Újbuda – 18 óra (vezeti: Kun, Vogel)
Debreceni VSE–PannErgy-Miskolci VLC – 19 óra (vezeti: Füzesi, Berki)

Megosztás

Kövess minket!