Vissza a hírekhez

Az OSC ellen zárjuk az évet

2018/12/17 11:52

Előrehozott bajnokival folytatja szereplését a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. Idősebb Berta József tanítványai az eddig hibátlanul menetelő OSC-t fogadják

Remek csapatról van szó, nagyon jó keretük van. Gyors vízilabdát játszanak, de nekünk az a dolgunk, hogy a saját játékunkkal foglalkozzunk. Ha nem rohanunk, akkor lehet esélyünk ellenük is – mondta a meccs előtt Pataki Gergely, a kaposváriak játékosa.

A KVK legutóbb december elsején játszott bajnokit. A kaposvári fiúk azóta mentálisan és fizikálisan is próbáltak felkészülni az esztendő utolsó ütközetére.

Keményen dolgoztunk az elmúlt napokban is, próbáltuk a mérkőzés elemeket pontosítani. Fizikálisan rendben vagyunk és úgy gondolom, hogy az eddigi eredményeink ellenére fejben is ott leszünk kedden. Át kell lendülnünk a holtponton, de ehhez az kell, hogy ezeket a nagycsapatokat is kemény küzdelemre késztessük – tette hozzá Pataki Gergely.

Az OSC a hétvégén sem pihenhetett. Szombaton a Magyar Kupa elődöntőjében voltak érdekeltek, ahol végül 11-7-es vereséget szenvedtek a későbbi győztes Ferencváros csapatától.

A somogyiak felkészülését sérülések és betegségek is hátráltatták az elmúlt időszakban, de a fiúk ennek ellenére szeretnék szépen zárni a 2018-as esztendőt.

A KVK – OSC bajnoki kedden 19 óra 30 perckor kezdődik a Virágfürdőben!

Megosztás

Kövess minket!