Vissza a hírekhez

Bravúrra készülünk Debrecenben!

2019/02/01 14:55

A Szolnok elleni biztató játék után, Debrecenbe sem feltartott kézzel utazik a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata.

Berta József tanítványai továbbra is győzelem nélkül állnak a bajnokság B-csoportjában, így a somogyiak szeretnének minél többet kihozni a hátralévő mérkőzésekből.

A hajdúságiak jelenleg a felsőházi rájátszást érő, negyedik helyen állnak, igaz utána nem vár könnyű folytatás rájuk. Már csak ezért is létfontosságú lenne számukra egy esetleges siker.

Sokat léptünk előre játékban, ez látszott a Szolnok ellen is, a hétvégén pedig meglepetésre készülünk. Tudjuk, hogy a Debrecen számára létfontosságú lenne egy győzelem, ezzel mi is így vagyunk, de talán a hazai medence miatt rajtuk lesz majd nagyobb teher – nyilatkozta a bajnoki megelőzően Berta József, a kaposváriak mestere.

Novemberben emlékezetes mérkőzést vívott egymással a két csapat. Akkor jól kezdtek a vendégek, a somogyiak azonban a hajrában a fordításhoz is közel jártak. A vége viszont 11-8-as vendéggyőzelem lett.

A KVK felkészülését ezúttal is betegségek hátráltatták, szerdán pedig hasznos tapasztalatokkal gazdagodott a csapat Pécsen, ahol együtt készülhettek a PVSK-val.

A DVSE – KVK bajnoki szombaton 19 órakor kezdődik a debreceniek otthonában, amivel egyben el is kezdődik az alapszakasz hajrája.

Megosztás

Kövess minket!