Vissza a hírekhez

Büntetőpárbajjal vertük a Vasast

2018/04/25 21:34

A középszakaszt 10. helyen záró OB I. csapatunk a rájátszás 1. fordulójában a Vasast fogadta. Id. Berta József együttesét fűtötte a visszavágás vágya a bajnokság 3. fordulójában elszenvedett súlyos vereség miatt.

Sikerült is visszavágni!

Nagyon jól kezdte a Kaposvár a mérkőzést, az 1. negyed végén már 2-0-ra vezetett. A gólzsák még tovább nyílt a 2. negyedben: akkorra már 4-0-ra elhúzott. A félidő vége előtt 1,5 perccel azonban megszületett az első Vasas gól (kellett ehhez 14 perc), majd 1 perccel az etápzárás előtt már 2 góllal felzárkóztak.

A 3. negyedre kimondottan szorossá vált a meccs, mindössze egygólos különbség volt a két csapat között a Kaposvár javára. A 4. negyed elég körömrágósra sikerült, az etápot 3-1-re a Vasas nyerte, egálra hozva fel a találkozót (8-8). Így következhetett a büntetőpárbaj, amelyben csapatunk bizonyult jobbnak, előnyt szerezve ezzel a rájátszásban.

A play-off következő körében május 2-án (szerdán) 19:30 órakor a Vasas otthonában (a Komjádi Uszodában) ugrik vízbe együttesünk.

Nem találok szavakat, nehéz megszólalni. Azt kell, hogy mondjam, ha babonás lennék, akkor azt mondanám, hogy ez a 13. olyan mérkőzés, amelyen veretlenek vagyunk, akkor a 13.-ért meg kellett kínlódnunk. Tudtam, hogy nehéz mérkőzés lesz, mivel, hogy nekünk is voltak problémáink, vannak sérültjeink is, csak közben elfogytak a játékosok a vízből, és jóformán csak a fiatalok maradtak bent a végére. (…) A Vasas nagyon jól kapaszkodott, dicséret illeti mindenféleképpen az ellenfelet is, küzdésből le a kalappal. Úgy gondolom, mi ma megérdemeltük a győzelmet mindenféleképpen” – hangzott id. Berta József vezetőedző meccsértékelése.

Vezetőedzői értékelések:

 

 

Képgaléria:

 

A Kaposvár – Vasas teljes mérkőzés:

Megosztás

Kövess minket!