Vissza a hírekhez

Dobogón a Kaposvári VK-Balaton!

2018/06/07 17:43

Az elmúlt hétvégén Balatonfűzfőn rendezték a Dunántúli Vízilabda Liga Gyermek C korosztályának felsőházi záró fordulóját. Az utolsó rangadó előtt azonos pontszámmal álltunk a Vác csapatával, így ez a mérkőzés döntötte el, hogy ki szerzi meg a dobogó harmadik fokát.

A meccsen magabiztosan vezettünk 3-0-ra, azonban az ellenfél szépen lassan felzárkózott és fordítani tudott az álláson. Sok volt a pontatlanság és a figyelmetlenség, ennek köszönhetően a játék vége izgalmasra sikerült. Szerencsénkre a lefújás pillanatában csapatunk állt jobban, így a bajnokságban az előkelő harmadik helyezést értük el.

Ezúton is szeretnék gratulálni a csapatnak, hogy egész évben kitartóan és szorgalmasan dolgoztak, melynek gyümölcse a szezon végére be is érett. Azt gondolom, hogy elismerést érdemel műhelyünk és a benne zajló szisztematikus munka, mely 2014 nyara óta fejlődik évről-évre.

Külön öröm számunkra, hogy csapatunk egyik legjobb játékosa, Somogyvári Ádám lett a bajnokság gólkirálya 76 góllal.  Aki mindamellett, hogy csapatunkban brillírozik meccsről-meccsre, a Kaposvári csapat tagjaként a Kőnigh György Gyermek 2006 Bajnokságában is sokszor beköszönt az ellenfelek kapujába, szám szerint 72 góllal. Egy fordulóval a vége előtt, a góllövő lista második helyén áll a 35 csapatos Budapest bajnokságban.

Az eddig elért eredmények azt bizonyítják, hogy az út, amin járunk jó, mely további kitartó, szorgalmas munkával további sikerekhez vezethet!

Hajrá Kaposvár! Hajrá Balatoni Úszóiskola!

Pallagi Péter edző

 

Váci VSE  – Kaposvári VK-Balaton    5-6

Juhász Ádám, Sinka Marcell, Somogyvári Ádám (5), Torma Tamás Zsolt, Erdős Farkas Tamás, Bognár Barnabás, Szabó Száva Hargita, Brunner Milán, Gyenes Mátyás, Szűcs István (1), Szöllősi Máté, Kalafatics Péter Gyula, Gábor Csaba, Török Márton

Megosztás

Kövess minket!