Vissza a hírekhez

Döntetlen Tatabányán

2018/03/31 20:10

A húsvéti ünnepek alatt is folytatódott a pontvadászat OB I. csapatunk számára, mivel nagyszombaton (március 31-én) került sor a március 7-én elhalasztott Tatabánya – Kaposvár mérkőzésnek (a bajnokság középszakaszának 3. fordulójának) a pótlására.

A találkozó végig nagyon szoros volt és fordulatos, hol a Tatabánya, hol a Kaposvár vezetett. Négy negyedből kettő (az 1. és a 3. negyed) egállal végződött, míg a másik kettőn a Tatabánya és a Kaposvár osztozott meg.

A negyedik negyed utolsó másfél perce igencsak körömrágósra sikeredett: akkor már 2 góllal vezetett (10-8) a hazai csapat, ám Sántavy Máté a meccs vége előtt 52 másodperccel 10-9-re szépített, majd pedig Nikola Giga utolsó másodpercben lőtt góljával 10-10-re sikerült egyenlítenie id. Berta József csapatának.

Nagyon örülünk annak, hogy 9 meccs óta veretlenek vagyunk. Ez a döntetlen egy győzelemmel ért fel. A csapat szívvel-lélekkel küzdött” – nyilatkozta honlapunknak id. Berta József vezetőedző.

Így értékelte id. Berta József (2:32-3:40 perc között) és Lukács Ábel (4:56-5:31 perc között) a Tatabánya – Kaposvár találkozót:

 

Íme a mérkőzést eldöntő gól:

 

Megosztás

Kövess minket!