Vissza a hírekhez

Dupla fordulós hét: sorsdöntő meccsek jönnek

2017/12/04 20:17

Nagyon fontos mérkőzések várnak a héten id. Berta József csapatára. Mint a vezetőedző 2 hete kiemelte, ezeket a bajnoki meccseket mindenképpen hoznia kell a jelenleg 3 pontos Kaposvárnak.

December 6-án (szerdán) az elmaradt  Kaposvár – UVSE meccset pótoljuk, december 9-én (szombaton) pedig a BVSC elleni mérkőzés (OB I. bajnokság 9. forduló) kerül sorra.

OB I. csapatunk mezőnyjátékosa, Dobos Dávid elmondta, az UVSE egy nagyon fiatal csapat, nagyon jól úsznak, gyorsak, míg a BVSC egy 2-3 éve változatlan gárda, ezalatt viszont nagyon jól összeértek, és nagyon jó a csapatösszhang, ezért ők veszélyesebbek. „Az UVSE-t rutinból, jó játékkal mindenképpen le kéne győznünk. A BVSC ellen pedig egy nagyon kemény, ki-ki mérkőzésre számítok” – jegyezte meg pólósunk.

Ami a felkészülést illeti, a múlt heti, topcsapatok elleni meccseken (Magyar Kupa-negyeddöntő fordulók az Eger ellen, illetve az FTC elleni bajnoki találkozó) csapatunk nagyon jól tudta gyakorolni azokat a taktikai elemeket, amiket majd az UVSE és a BVSC ellen szeretne bevetni. „Az volt a terv, hogy ha a topcsapatok ellen ezeket  a taktikai elemeket meg tudjuk csinálni, akkor valószínűleg majd menni fog a számunkra fontosabb, szorosabb meccseken is. Tudtunk gyakorolni egy-két dolgot, jól is mentek, szerintem erre teljesen jó volt ez a 3 mérkőzés” – hangsúlyozta Dávid.

 

 

Megosztás

Kövess minket!