Vissza a hírekhez

„Ebben az évben egyértelműen előreléptünk csapat szinten”

2018/06/17 12:28

Az évet figyelembe véve összességében meg vagyok elégedve a csapat teljesítményével.

Nyáron egy jól sikerült alapozáson voltunk túl, ahol elmentünk Hódmezővásárhelyre is edzőtáborozni. Úgy gondolom, hogy ott még jobban csapattá értünk össze. Bár a kvalifikáción sajnos nem tudtunk felsőházba kerülni, de új célokat fogalmaztunk meg és továbbra is magas volt az edzés látogatottság.

Az alsóházban sok szoros mérkőzést játszottunk, ahol jöttek a győzelmek is, 1-2 mérkőzést leszámítva minden csapattal felvettük a kesztyűt.  A gyerekek elkezdtek hinni magukban és a munkában. Külön öröm számomra, hogy olyan csapatokat is meg tudtunk verni az Országos bajnokságban, akik nálunk előrébb végeztek a tabellán. Emellett a Dunántúli bajnokságban is részt vettünk, ahol szintén sokat tudtak játszani és fejlődni.

Az Országos bajnokságban 8. helyen, míg a Dunántúli bajnokságban az 1. helyen végeztünk.

Ebben az évben egyértelműen előreléptünk csapat szinten, és egyéni képességek tekintetében is rengeteget fejlődtek a srácok.

A szezon lezárásaként, illetve búcsúzásként a csapattól elmentünk Balatonboglárra egy 3 napos táborba, ahol a hangsúly a kikapcsolódáson és a jó hangulaton volt.

Szeretném megköszönni az egész éves munkáját Pallagi Péternek, aki a gyerekeket vitte a Dunántúli bajnokságban, ezzel a fejlődésüket tovább segítette és a bajnoki címig vezette őket!

Nemes Balázsnak, aki rengeteget foglalkozott a kapusokkal és látványos változást ért el náluk, ezzel megnehezítve a dolgom, hogy ki legyen a kezdő kapus.

Valamint meg szeretném köszönni a szülőknek is, akik partnerek voltak az egész év során. Jó volt ebben az évben egy ilyen jó csapattal és csapatban dolgozni!

X-Force

Hajrá Kaposvár!

Krasznai Rudolf edző

Megosztás

Kövess minket!