Vissza a hírekhez

Ezüstérem a Győrkőc Olimpiáról!

2018/07/12 18:11

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Győrkőc Olimpiát, a Rába-parti városban pedig a Kaposvári Vízilabda Klub fiataljai is medencébe szálltak.

A Prikidánovics Nándor és Nemes Balázs vezette 2007-es csapat végül meg sem állt a dőntőig: a legjobb négy között 5:3-ra verték a Nagykanizsa együttesét, ami már alapból nagy fegyverténynek számított, hiszen a kaposváriaknak a bajnokságban egyszer sem sikerült legyőzniük a Zala megyeieket.

Külön öröm volt számomra, hogy olyan dolgokat hajtottunk végre egy ilyen parázs hangulatú mérkőzésen, amit előtte megbeszéltünk, begyakoroltunk – mondta az elődöntő kapcsán Prikidánovics Nándor.

A fináléban a hazaiak vártak a KVK-ra, akiktől a somogyiak a csoportban már kikaptak egyszer. Annak a meccsnek 9:5 lett a vége, most viszont mindenképpen javítani szerettek volna a gyerekek.

Végre láttam a szemükben a győzni akarást, nagyon jól is játszottunk, szinte fej-fej mellett haladtunk velük. A meccs végül az utolsó két percben, két apró hiba után dőlt el, sajnos nem a mi javunkra.Gratulálok a csapatomnak, emelt fővel jöhettünk haza, ez az ezüstérem legalább olyan szépen csillog mintha arany lenne! Nagy öröm, hogy részt tudtunk venni a tornán, remek meccseket játszottunk és köszönet a szülőknek a közreműködésért, sokat segítettek – tette hozzá Prikidánovics Nándor.

A vízilabda mellett egyébként több sportágban is kipróbálták magukat a KVK-s fiatalok. Dobi Zsófi és Majnik Zsombor egyaránt harmadik lett kislabdahajításban, míg Kiss Zétény az igen értékes hatodik helyet szerezte meg 50 méter gyorsúszásban!

Megosztás

Kövess minket!