Vissza a hírekhez

Felemás érzések

2017/10/27 17:19

Az elmúlt hétvégén kezdetét vette a Dunántúli Gyermek C bajnokság, ahol fiatalabbik csapatunk is vízbe csobbanhatott. Játékosaim egyből a „mélyvízbe” kerültek a sorsolásnak köszönhetően, így a csoport legerősebb ellenfelével, a Balaton VK-val kellett megküzdenünk.

Kicsit álmosan indítottunk, ami aztán az egész mérkőzésre rányomta bélyegét. Sok helyzetünk kimaradt és rengeteget hibáztunk. Sokkal jobban kell koncentrálni az ilyen mérkőzéseken, hogy egy ilyen szintű csapatot le tudjunk győzni.

 

 

Kaposvári VK_Balaton – Balaton VK 5 – 13

 

Második ellenfelünk a Komló csapata volt. A Balaton VK-val folytatott csatát követően könnyebb mérkőzés ígérkezett, ahol fiatalabb és kevésbé tapasztalt játékosaimat éles helyzetben is kipróbálhattam.Előzetes elvárásaimnak megfelelően, fiaim éltek a lehetőséggel, tiszta fejjel és erős lélekjelenléttel oldották meg a rájuk bízott feladatot. A mérkőzést summázva elmondhatom, hogy sikerélményben gazdag mérkőzésen lehettünk túl.

Hélix SE Komló– Kaposvári VK-Balaton 3 – 36

 

Említést érdemel még a POLO SC-ben is játszó Hollósi Kíra, aki hozva formáját kiváló teljesítményt nyújtott a Dunaújváros ellen vívott csatában.

Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesület – YORDO – Polo SC 17 – 4

Pallagi Péter edző

Megosztás

Kövess minket!