Vissza a hírekhez

Fiataljaink a legjobbak között

2018/12/13 9:47

Az évközi tehetséggondozó edzések legjobbjai és a korosztály válogatottjai ezúttal is Martfűn mérik össze az erejüket, avagy december 19-20. a 2005-ös születésű gyermekek nagy napja lesz.

Bevált helyszín, bevált esemény – avagy 2018-ban is megrendezik Martfűn a Mikulás Kupát! A Magyar Vízilabda Szövetség Utánpótlás Bizottsága december 19-20-án várja az Alföldi-, a Budapesti-, a Dunántúli- és az Észak-keleti régiók legjobb 2005-ös születésű játékosait, akik körmérkőzésen tornán mérik össze erejüket, hogy aztán a győztes megmérkőzhessen a korosztályos válogatottal.

Év közben minden régióban zajlottak az edzések, így több mint száz kiválasztott gyerek kapott lehetőséget a bizonyításra ebben a korosztályban, akik közül az edzők a Mikulás Kupára a legjobbakat hozzák el. A válogatottat Kemény Kristóf és Regős Áron irányítja, míg dr. Tóth Frank és Jancsó Mátyás a Budapest régió, Gyulavári Zoltán, Szabó Bence, Popovics Miklós és Szilágyi Péter az Észak-kelet régió, Lehmann István és Csendes Tamás az Alföld régió, Surányi László és Kardos István pedig a Dunántúl Régió csapatait vezetik.

Utóbbi együttesbe kapott meghívót a Kaposvári Vízilabda Klub két tehetsége, Füzi Dominik, valamint Vörös Tamás Ottó. A két fiatal a gyermek csapat alapembereinek számítanak idén, a teljesítményükre pedig már a szövetségnél is felfigyeltek.

A dunántúli régió válogatottja jövő szerdán a budapesti régió ellen kezdi majd a IV. Mikulás Kupát.

Dunántúli Régió

Kapusok: Bali Bálint (Pécs), Korsós Erik (Győr)

Mezőnyjátékosok: Huszti Alexander (Tatabánya), Horváth Miklós (AVUS), Kovács Áron (AVUS), Mercs Árpád (AVUS), Varga Botond (AVUS), Novák Donát (AVUS), Rózsahegyi Márton (Nagykanizsa), Füzi Dominik (Kaposvár), Vörös Tamás Ottó (Kaposvár), Lipták Máté (Győr), Berényi Barna (Sopron), Hegyi Tamás (Százhalombatta), Raffai Barna (Pécs)

IV. Mikulás Kupa, Martfű – 2018. december 19-20.

A program

December 19., szerda

Budapesti Régió-Alföldi Régió, 11:00
Észak-keleti Régió-Dunántúli Régió, 12:15
Alföldi Régió-Észek-keleti Régió, 17:00
Budapesti Régió-Dunántúli Régió, 18:15

December 20., csütörtök

Észak-keleti Régió-Budapesti Régió, 9:00
Dunántúli Régió-Alföldi Régió, 10:15
2005-ös válogatott-a 4 Régió győztese, 12:00

Díjátadás, 13:15

Megosztás

Kövess minket!