Vissza a hírekhez

"Közel vagyunk szinte az összes csapathoz"

2017/03/07 20:59

A BVSC csapatával találkoztunk az Országos Gyermek bajnokság első körének utolsó mérkőzésén. A januárban és februárban tartó betegséghullám nagyban megnehezítette felkészülést a bajnoki folytatásra, ez látszott is az idei 2 mérkőzésünkön és kicsit még erre a mérkőzésre is rányomta a bélyegét.

Jól kezdtünk, az első 2 negyedben fej-fej mellett haladtunk a BVSC-vel, aztán következett a 3. negyed, ahol sajnos sok buta hibát követtünk el, amit ellenfelünk góllal, gólokkal büntetett. Elől a kidolgozott helyzeteink és emberelőnyeink többségét sajnos kihagytuk, és egy ilyen szintű csapat ellen ez nem fér bele.

Kapusunk, Kecskeméti Manó kiválóan védett, igazi tartást adva ezzel a csapatnak. Voltak szép megoldások elől, voltak jó védekezések hátul, viszont a húzóembereinktől sokkal-sokkal többet várok. Ha ők is azt fogják nyújtani a mérkőzéseken, amit elvárok tőlük, amire igenis képesek, akkor a hasonló mérkőzéseket akár meg is fogjuk tudni nyerni. Közel vagyunk szinte az összes csapathoz, talán ha teljes csapattal tudunk gyakorolni és mindenki 100%-ot nyújt edzésen, akkor már a pontokat is el tudjuk kezdeni gyűjtögetni.

Vasárnap (március 12-én) hazai pályán a Honvéddal játszunk, készülünk ezerrel és ha kijavítjuk a sok apró hibát, akkor a győzelem sem fog elmaradni!

Horváth Dániel edző

Megosztás

Kövess minket!