Vissza a hírekhez

Győzelem a Pécs ellen

2018/03/10 17:36

Nagyot küzdött OB I. csapatunk a Pécs ellen a bajnokság középszakaszának 4. fordulójában.

Remek játékkal a félidő végére már 4 gólos előnyre tett szert id. Berta József csapata a brusztos szomszédvári rangadón, azonban a 3. negyedben kissé megtört a lendület és ezt a pécsiek ki is használták: 3-1-re megnyerték ezt az etápot.

A mindent eldöntő utolsó negyedben folyamatosan 1-1 gólos különbségre zárkózott a Pécs, de a Kaposvár sikeresen tartotta előnyét, szép gólokkal és remek kapusteljesítménnyel megörvendeztetve a hazai közönséget. Végül 11-9-es kaposvári győzelemmel zárult a Pécs elleni derbi.

Nem voltunk könnyű helyzetben, a múlt héten 4 ember edzett csak. Ezen a héten hétfőn trombitálódtunk csak össze, kedden tudtuk egyáltalán érdemben megfelelő munkát végezni. Le a kalappal a csapat előtt. Éreztem ezt, mert már csütörtökön, pénteken nagyon jól mozogtunk a vízben. Azt mondom, hogy kicsit még magamnak is tudok gratulálni, hogy így össze tudtam szedni 1 hét alatt a csapatot. Csak gratulálni tudok a csapatnak, hogy így tudott hajtani, ilyen betegség után, hogy másfél hétig jóformán mindenki beteg volt. A Pécs is egy nagyon jó csapat, nem könnyű ellene játszani. Arról meg, hogy milyen hőfokú egy ilyen mérkőzés: egy Kaposvár-Pécs, Pécs-Kaposvár az mindig örök rangadó, akármilyen sportágban, akármilyen osztályban. Attól függetlenül barátok vagyunk és köszönöm a játékot” – hangzott id. Berta József vezetőedző meccsértékelése.

 

Vezetőedzői értékelések a mérkőzés után:

 

 

 

Képgaléria:

 

Itt megnézheted a teljes mérkőzést:

———————————————————————————————————–

A Kaposvár – Pécs bajnoki mérkőzés egy rendhagyó eseménnyel indult

Történelmi pillanat a vízilabdában, ráadásul Kaposváron! Születésnapi ajándékráúszás OB I. meccsen!

Az 50. születésnapját ünneplő kaposvári senior úszó, Varga Miklós – aki az elmúlt években országos bajnoki címet és rengeteg dobogós helyezést szerzett a veterán úszók között – egy ráúszást kapott ajándékba fiaitól: a március 10.-i Kaposvári VK – PVSK-Füszért OB I. mérkőzésen (a hivatalos ráúszás előtt egy jelképes ráúszásban) 13-as sapkában ő úszhatott a labdáért, ami ráadásul egy különleges játékszer volt: a Kaposvári VK OB I. csapatának játékosai dedikálták az ünnepelt részére, és kimondottan a szülinapi ráúszásnál volt játékban. A sikeres labdaelhozás után a vízből kiszálló Miklóst egy tortával is meglepték fiai. Gratulálunk!!

 

 

Megosztás

Kövess minket!