Vissza a hírekhez

Háromgólos vereség az UVSE otthonában

2018/11/24 14:58

Jól kezdte az UVSE elleni szombati bajnokit a Kaposvári Vízilabda Klub csapata. Dobos Dávid és Berta József góljainak köszönhetően 3-1-re vezetett a KVK, Benedek Tibor tanítványai azonban még az első negyedben fordítani tudtak.

Felváltva estek a gólok a folytatásban, Sántavy Máté találata után pedig 5-5 állt az eredményjelzőn a félidőben.

Jobban kezdte a harmadik negyedet a hazai együttes. Dala Döme lőtt egy akciógólt, majd Konarik Ákos használt ki egy emberelőnyt. Erre Berta József válaszolt büntetőből, majd Bisztritsányi Dávid védéseinek is köszönhetően tovább nőtt a különbség az UVSE javára.

A zárkózás ezután már nem is sikerült a kaposváriaknak, így a Benedek-legénység végül 11-8-as győzelmet aratott a KVK felett.

Folytatás szerdán, Tatabányán.

E.ON OB I, 6. forduló

UVSE – Kaposvári Vízilabda Klub 11-8 (4-3, 1-2, 3-1, 3-2)

UVSE: Bisztritsányi – Baksa B. (3/1), Vígvári (1), Aranyi (1), Korényi, Korbács, Somogyi T. Csere: Dala D. (2), Konarik (2), Telek (1), Sziládi (1), Szieben, Rábavölgyi. Vezetőedző: Benedek Tibor.

Kaposvári VK: Krémer – ifjabb Berta (3/1), Dobos D. (2), Varga Zs., Tóth K., Vindisch, Giga. Csere: Lukács Á. (1), Pataki (1), Sántavy (1), Juhász-Szelei, Telegdy. Vezetőedző: idősebb Berta József.

Emberelőnyös helyzetből született gólok: 5/3, illetve 7/2.

Akciógólok: 7, illetve 5.

Ötméteresek: 1/1, illeve 3/1.

Benedek Tibor, vezetőedző, UVSE: 1-3 után sikerült visszajönnünk a meccsbe, ehhez kellett egy nagyszerű kapusteljesítmény is. Elkezdtünk gólokat lőni, de a jó védekezés nélkül semmit sem ért volna mindez. Gratulálok a csapatomnak!

Id. Berta József, vezetőedző, KVK: Belekerültünk egy negatív spirálba, amiből jó lenne kikerülni. Ennél sokkal jobb csapat vagyunk, fegyelmezetlenül játszottunk, ennek lett az eredménye az újabb vereség.

Így értékeltek a főszereplők

Megosztás

Kövess minket!