Vissza a hírekhez

Helyt álltak a kaposvári fiatalok Martfűn

2019/01/08 21:56

Az évközi tehetséggondozó edzések legjobbjai és a korosztály válogatottjai immáron negyedik alkalommal mérték össze erejüket decemberben Martfűn.

A kétnapos erőpróbán az Alföldi, a Budapesti, a Dunántúli, és az Észak-keleti régiók legjobb, 2005-ben született játékosai, valamint a 2005-ös válogatott tagjai villantathatták meg tehetségüket az utánpótlás-edzőknek.

A Dunántúliak csapatába két kaposvári fiatal, Füzi Dominik és Vörös Tamás Ottó is meghívást kapott, akik remekül helyt is álltak.

Csapatuk az első napon magabiztosan győzte le az Északi és Budapesti Régiói csapatait, így a második nap a szintén két győzelemmel álló Alföldi Régió várt a döntőben a fiúkra. A finálét azonban végül a „hosszabb kispaddal” rendelkező alföldiek nyerték.

A mérkőzéseken a kaposvári fiúk sok játékperchez jutottak. A tornán Füzi Dominik gólokig, Vörös Tamás gólpasszokig jutott. A döntőt követően a kiírástól eltérően nem a győztes régió, hanem a régiós válogatottakból összeállított „ all star” csapat – melybe Vörös Tamás Ottót is beválasztották – mérkőzött meg a 2005-ös válogatottal.

Az összecsapás csak a negyedik negyedben dőlt el a pihentebb válogatott javára. Vörös Tamás sok játékidőt kapva, főleg bekként játszott a találkozón.

IV. Mikulás Kupa, Martfű

Észak-keleti Régió-Dunántúli Régió 10-14 (2-4, 2-4, 3-4, 3-2)
Gólszerzők: Domokos 6, Pásztor, Bebők, Szilágyi, Tóth, ill. Mercs 3, Novák 2, Varga 2, Horváth 2, Füzi 2, Raffai, Hegyi, Huszti

Budapesti Régió-Dunántúli Régió 5-8 (1-1, 1-3, 2-2, 1-2)
Gólszerzők: Pöecz 2, Misky, Füzesi, Regős, ill. Raffai 2, Huszti 2, Lipták, Hegyi, Horváth, Mercs

Dunántúli Régió-Alföldi Régió 7-10 (1-0, 2-3, 2-2, 2-5)
Gólszerzők: Mercs 2, Lipták, Raffai, Horváth, Füzi, Huszti, ill. Pörge 5, Varga, Meleg, Körmendi, Kortvélyessy, Simon

2005-ös válogatott-a 4 Régió győztese 14-8 (4-3, 4-2, 2-2, 4-1)
Gólszerzők: Szendrei 3, Prágay 3, Balla 2, Kedves, Gaál, Tasi, Horváth, Niklász, Sudár, ill. Körtvélyessy 3, Pörge 2, Simon, Misky, Domokos

Dunántúli Régió
Kapusok: Bali Bálint (Pécs), Korsós Erik (Győr)
Mezőnyjátékosok: Huszti Alexander (Tatabánya), Horváth Miklós (AVUS), Kovács Áron (AVUS), Mercs Árpád (AVUS), Varga Botond (AVUS), Novák Donát (AVUS), Rózsahegyi Márton (Nagykanizsa), Fűzi Dominik (Kaposvár), Vörös Tamás Ottó (Kaposvár), Lipták Máté (Győr), Berényi Barna (Sopron), Hegyi Tamás (Százhalombatta), Raffai Barna (Pécs)

Megosztás

Kövess minket!