Vissza a hírekhez

Ifi bajnokság: nyerni megyünk Miskolcra

2017/12/07 7:02

Vasárnap Miskolcra megyünk, ez a mérkőzés a legfontosabb erőmérő az alsóházban ifi szinten. A Kaposvár mellett ugyanis a Miskolc és a Pécs számít a legjobb csapatoknak az alsóházban, most az egymás követő fordulókban mindkettővel játszunk. Mindkét mérkőzés komoly erőpróba.

Az előjelek vegyesek a vasárnapi találkozó előtt. A csapat már kezdett fegyelmezett, megbízható csapatjátékot játszani, most viszont komoly betegség és sérülés nehezíti a dolgát. Jelenleg vegyes állapotú a társaság, nem tudom, mi lesz vasárnapig a betegekkel. Bizakodunk. Ráadásul Lukács Ábelnek hétfőn iskolai vizsgái vannak. Reméljük, ennek ellenére tudja vállalni a vasárnapi meccset.

Logisztikailag sem lesz egyszerű: a csapat egyik fele Budapesten játszik szombaton az OB I/B-ben (Neptun-Kaposvár meccs), 2 játékos pedig az ifiből szombaton Kaposváron meccsel a BVSC elleni OB I. mérkőzésen. Vasárnap délelőtt egyesül a csapat Miskolcon.

Jelenleg 6 ponttal vagyunk a Miskolc előtt úgy, hogy ők 2 meccset nem játszottak. Szeretnénk jó eredményt elérni és megnyerni az ifi részét az utánpótlás bajnokság vasárnapi fordulójának, mindenképpen nyerni megyünk Miskolcra.

Fekete Szilveszter utánpótlás edző

Megosztás

Kövess minket!