Vissza a hírekhez

Ifi edzőtábor: 10 edzőmeccs 6 nap alatt

2017/08/28 21:34

Augusztus 21. és 26. között Hódmezővásárhelyen edzőtáboroztak ifistáink. Fekete Szilveszter, az Ifi csapat edzőjének beszámolója következik:

Kemény, jól sikerült edzőtáboron vagyunk túl. Az edzőtábor célja az volt, hogy minél több edzőmérkőzést játsszunk – készülve a szeptemberi kvalifikációra – , erre Kaposváron nem nagyon volt lehetőség, ezért mentünk Hódmezővásárhelyre.

Az első napon a Hódmezővásárhely Ifi csapatával játszottunk, másnap már a Szeged Ifi és a Hódmezővásárhely OB I/B csapatával. Így ment ez az edzőtábor végéig: délelőttönként a Szeged Ifi, esténként pedig a Hódmezővásárhely OB I/B csapatával játszottunk. Hétfőn 1, kedden 2, szerdán 2, csütörtökön 2, pénteken 2, szombaton pedig 1 edzőmeccset játszottunk, így összesen 10 edzőmérkőzésünk volt a 6 napos edzőtábor során.

A fiúk jól dolgoztak, napról napra egyre jobban játszottak, az edzőmeccsek mellett pedig keményen dolgoztunk is: volt futás és gimnasztika is.

#kvk#Hódmezővàsárhely#felkészülés#gyerejólesz#bajnokiszezon2017

Prikidánovics Nándor (@csokko) által megosztott bejegyzés,

Összességében nagyon hasznos és jó volt az edzőtábor, jók voltak az ellenfelek. A Szeged Ifi csapata gyors mozgású ellenfél volt, míg a Hódmezővásárhely OB I/B csapatával brusztos meccseket tudtuk játszani.

Jó hangulatban telt az edzőtábor, a társaság a végére összerázódott. A végefelé már elfáradtak a fiúk, mindenkinek fájt már mindenhol 🙂 aztán szombat délelőtt nagy röplabda-, és focicsatával búcsúztunk.

 

Megosztás

Kövess minket!