Vissza a hírekhez

Ifi csapatunk nyerte a bajnokságot az alsóházban

2018/05/21 21:30

Május 20-án az Ifi bajnokság 25. fordulójában a Pécs, míg a május 21-én bepótolt 13. fordulóban a Csongrád csapatával mérkőztek meg ifistáink. Íme Fekete Szilveszter utánpótlás edző értékelése a pünkösdi dupla meccsről, valamint a szezonról:

A Pécs ellen nehezebb meccsre számítottunk, mivel az első fordulóban kemény mérkőzést játszottunk ellenük. A 2. negyed után már könnyű meccs jellege lett. Örülünk, hogy az utolsó nehéz ellenfelet is le tudtuk győzni.

A mai, Csongrád elleni meccset 26 gólos differenciával zártuk, az elmaradt visszavágó (május 27-én rendezik – szerk.) sem lesz különösen nehéz.

Örülünk, hogy végig dominálva megnyertük az Ifi bajnokságot az alsóházban. Az fáj egy kicsit, hogy az ifi csapatnak a felsőházban lett volna a helye. Erre az is bizonyíték, hogy a feljutó OSC-t 15-2-re vertük. Voltak jó ellenfelek a bajnokságban, játszottunk jó meccseket. Egyetlen meccsen kaptunk ki: Hódmezővásárhelyen, de akkor több játékos is el volt tiltva, illetve én is.

Sok sikert kívánok az ifiből kiöregedő játékosoknak a felnőtt csapatban! Köszönet a serdülő játékosoknak, akik kiválóan helytálltak és segítettek nekünk, hogy az ifi csapat az 1. helyen végezhessen!

Megosztás

Kövess minket!