Vissza a hírekhez

Jöhet az első ütközet!

2018/10/02 16:21

Szerda este már bajnoki mérkőzés vár OB I-es együttesünkre. Idősebb Berta József tanítványaira elsőként Miskolcra utaznak, amely elsőre nem ígérkezik egyszerűnek.

Miskolcra menni sosem könnyű, de ennek ellenére is nyerni megyünk. Nyilván tudjuk az erőviszonyokat, ezzel viszont a meccs végéig én személy szerint nem szeretnék foglalkozni – válaszolta kérdésünkre Vindisch Ferenc.

Játékosunk szerint a csapategység lehet a legnagyobb fegyverünk az idei pontvadászatban.

Jó játékosokat igazoltak, ez lehet előnyük és hátrányuk is. Nálunk nem volt sok változás, Berta Jocót jól ismertük eddig is, jött még a Telegdy András, egy távozónk volt, úgyhogy nekünk talán ilyen szempontból könnyebb. Gyengülni biztos, hogy nem gyengültünk – mondta Vindisch.

Miskolcon ennél azért nagyobb játékos-mozgás volt a nyáron. Hat játékos távozott, heten pedig jöttek a gárdához: egri, debreceni, BVSC-s, valamint montenegrói és szerb játékosok, köztük válogatottak igazoltak a csapathoz, amely főként centerpozícióban erősödött sokat.

Egy két dologra felkészültünk, de azt csak sejthetjük, hogy milyenek lesznek. Amit nem tudunk, arra pedig nem készültünk fel, arra majd a takarítónő kulcsát használjuk, ami minden ajtót nyit – zárta gondolatait a KVK játékosa.

A Kaposvári Vízilabda Klub idei első összecsapása szerdán 19 óra 30 perckor kezdődik, melyet a tervek szerint élőben közvetít majd a miskolciak Facebook-oldala.

Megosztás

Kövess minket!