Vissza a hírekhez

Jön az alapszakasz hajrája

2019/02/08 11:17

Szombaton a VasasPlaket otthonában folytatja szereplését a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. A KVK az elmúlt két mérkőzésen javuló formát mutatott, az első bajnoki győzelem azonban még mindig várat magára.

Továbbra is keményen dolgozunk. A Szolnok ellen sajnos nem bírtuk a hajrát, Debrecenben pedig sokba kerültek az első félidei hibáink – mondta az elmúlt hetekről Németh Levente, a KVK fiatalja.

Berta József tanítványai idén kétszer is találkoztak már a Vasassal, és egyelőre veretlenek a fővárosiak ellen.

Október végén a Magyar Kupában találkozott egymással a két csapat. Akkor remek játékkal, 9-6-ra nyertek Lukács Ábelék a piros-kékek ellen.

November 10-én az OB I-ben mérkőztek meg egymással a együttesek. A Virágfürdőben rendezett rangadó fordulatos összecsapást hozott, amely végül 7-7-es döntetlennel ért véget.

Ezúttal is kiélezett mérkőzésre számítunk. Az egyetlen bajnoki pontunkat épp a Vasas ellen szereztük, igaz akkor győzelemre készültünk, úgyhogy most mindenképpen szeretnénk begyűjteni a hárompontot – tette hozzá Németh Levente.

A Vasas egyébként 2 győzelemmel és 2 döntetlennel, a B-csoport hatodik helyén áll. Legutolsó hazai mérkőzésükön 10-9-re verték a Debrecent, múlthéten pedig mindössze egy góllal kaptak ki a Miskolc otthonában.

A Vasas – Kaposvári VK bajnoki szombaton 18 órakor kezdődik a Császár-Komjádi Béla Sportuszodában.

Megosztás

Kövess minket!