Vissza a hírekhez

Jön az első hazai bajnoki!

2018/11/05 12:59

Szerdán végre hazai környezetben is bemutatkozik a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. Idősebb Berta József tanítványaira rögtön egy rangadó vár a Debrecen ellen.

A tévhitet szeretném eloszlatni, ez sem lesz egy könnyű mérkőzés! A Debrecen igaz, hogy kikapott Tatabányán, de otthon hozta a mérkőzéseit. Ilyen ez az OB I, a középmezőny nagyon kiegyensúlyozott. Nyilván a hazai pályát hozni kellene, de még mindig hiányosan vagyunk sajnos – tette hozzá a kaposváriak mestere.

A Debrecen a tatabányai vereség mellett egyaránt nyerni tudott az UVSE és a Vasas ellen, igaz mindkét győzelmét hazai medencében aratta Miroslav Bajin csapata.

A KVK-nak eközben kevesebb sikerélménye volt, igaz Krémerék a B-csoport három legerősebb együttesével mérkőztek meg. A szolnoki Magyar Kupa selejtezőn viszont már látott pozitívumokat is idősebb Berta József.

Bízom benne, hogy nem hagyott bennünk nyomot ez a pár meccs, próbáltuk úgy felfogni, hogy felkészülés a folytatásra. Voltak jó mérkőzéseink, itt főként a kupameccsekre gondolok, de már akkor is tartalékosan álltunk fel. A Debrecen ellen egy fokkal jobb lesz a helyzetünk, ebben is bízhatunk – válaszolta id. Berta József.

Jó hír, hogy Tóth Kristóf ismét bevethető lesz a hajdúságiak ellen. Kovács Olivér és Varga Zsolt viszont továbbra sem hadra fogható, így a többieknek kell mindent beleadniuk a DVSE ellen.

Pörgős csapat, össze van rakva, minden posztra megfelelő embereik vannak, úgyhogy oda kell figyelnünk nagyon – zárta gondolatait a KVK trénere.

A Debrecen elleni csoportrangadó szerdán 19 óra 30 perckor kezdődik a Virágfürdőben. Hajrá KVK!

Megosztás

Kövess minket!