Vissza a hírekhez

Kaposvári fiatal az utánpótlás-válogatottban

2018/12/06 10:28

Nagy megtiszteltetés érte Vadóc Gábort a közelmúltban. A Kaposvári Vízilabda Klub fiatal kapusa egy közös edzésen vehetett részt az utánpótlás-válogatottnál.

– Hogy fogadtad a meghívást a válogatottba?

– Nagyon meglepődtem, de természetesen örültem, amikor Kovács Olivér szólt, hogy én is meghívást kaptam. A 2000-es korosztállyal készülhettem, nagyon jó élmény volt számomra.

– Lesz-e folytatása a meghívásnak?

– A következő edzésről még nincsenek információm, így nem tudom, hogy lesz-e számomra folytatása, de természetesen állok elébe!

– Mióta vízilabdázol és miért pont ezt a sportágat választottad?

– 8-9 éve kezdtem, amikor édesapám levitt a barátjához, Nagy Péterhez és edzőtársához Bandi bácsihoz egy edzésre. Megtetszett a sport, és itt ragadtam.

– Hogy megy a játék idén?

– Két csapatban, az ifjúságiban és az OB I/B-s együttesben is helyt kell álljak. Az ifi bajnokságban az alsóházban küzdünk hétről-hétre, annak ellenére, hogy a kvalifikációs tornán mindkét mérkőzésünket megnyertük. A célunk itt a veretlenség megőrzése. Az OB I/B-ben a középházba kerülést tűztük ki célul. Eddig jó úton haladunk. A teljesítményem nagyban a csapatom védekezésén is múlik, a csapattársaim sokat tudnak segíteni nekem abban, hogy jól védjek.

– Miként látod a jövődet, maradsz a sport mellett, esetleg a tanulás kerül majd előtérbe?

– Erre a kérdésre még jómagam sem tudom a választ, az elkövetkező két hónapom arról fog szólni, hogy letisztuljon a fejemben hogy merre tovább.

Megosztás

Kövess minket!