Vissza a hírekhez

Gyerek csapatunk a Kids Final 2017-en!

2017/05/25 16:15

A Gyerek csapattal részt veszünk a Final Six utánpótlás tornáján, a Kids Final 2017-en!

Sajnos sérülések miatt nem teljes a csapatunk (csuklótörött játékosunk nem tudott elutazni), valamint két ujjtöröttünk is van. Ők ugyan velünk jöttek, de játszani még nagyon keveset tudnak, mert még nem gyógyultak meg teljesen!

Ma (május 25-én), a torna első napján egy nagyon korai (reggel 8:00 órai kezdettel) meccset játszottuk az Egerrel, a Szőnyi úton. 13-9-re kikaptunk, majd ezt követően jött egy újabb meccs. Pihenő után újra vízbe ugrottunk a Barceloneta ellen! Itt is kevéssel maradtunk alul: 9-11 lett a végeredmény.

Mindkét mérkőzésen sok helyzetet, ziccert hibáztunk, amikből rendszerint gólokat kaptunk. Elől megszenvedtünk minden ítéletért és gólért, hátul viszont könnyű gólokat ajándékoztunk ellenfeleinknek. A Barceloneta ellen egygólos különbségnél kaptunk egy 4 perces kiállítást (brutalitás miatt), és ez el is döntötte a találkozót.

Mindezek ellenére tanulni jöttünk, valamint együtt készülni, kicsit már a következő szezonra is. Bízom benne, hogy a továbbiakban is jó meccseket fogunk játszani.

Holnap reggel (május 26-án) a Duna Arénában a Jug Dubrovnikkal csapunk össze!

Este pedig indulunk szurkolni a Final Six-ben az Egernek a Brecia ellen!

Horváth Dániel edző

Megosztás

Kövess minket!