Vissza a hírekhez

Komjádi Kupa: a legjobb 8 között végeztünk

2018/02/09 22:52

Február 9-én lezajlott a Komjádi Kupa negyeddöntőjének 2. fordulója, amelyen a 4 közé jutás múlt. Sajnos elmaradt a bravúr, a hazai 11-11-es döntetlen után nem sikerült idegenben is megszorongatni az FTC-t.

A felnőtt csapat 2 játékosával (Manhercz Krisztiánnal és Vogel Somával) beerősítő Fradi végül 14-4-es győzelmet aratott, ezzel az eredménnyel ők jutottak tovább a négybe, a Kaposvár pedig a legjobb 8 között végzett.

Véget ért a Komjádi Kupa-szereplésünk. Tudtuk, hogy a Fradi erős csapat, különösen, hogy ha a felnőtt válogatott játékosaival áll fel. Megpróbáltunk helytállni, szerintem 2 és fél negyedig elég derekasan csináltuk úgy, hogy nálunk 3 olyan játékos hiányzott, akik mindenféleképpen benne lettek volna a csapatban. A 3. negyedben a 4-2-nél kihagyott büntető után gyorsan kaptunk 2-3 gólt és azzal elszállt a remény, hogy esetleg nyerni tudunk. Addig viszont rengeteg lehetőség volt, az emberfórokat nem használtuk ki – amit elég rendesen kaptunk az elején, azzal még akár el is léphettünk volna a Fraditól, ilyen felállásban is -, ott volt az a 2 perc, ami alatt 4-2-ről gyorsan 6-2 lett, s ezzel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés. Sajnálom, hogy a csapat lelkiekben fel is adta, és akkor már nem a tisztes helytállásért játszottak, hanem igazából azért, hogy „legyünk túl a mérkőzésen.” Azért külön kiemelném, hogy Manhercz Krisztián elég sok gólt lőtt, 14-ből 8-t – abban azért voltak elég könnyű feladatai –, s ez mindenféleképpen meghatározta a mérkőzést.

Összességében a Komjádi Kupa szereplésünk pozitív volt. Abból indulok ki, hogy tavaly a 8 között esélyünk nem volt az 1. meccs után, hogy valamiféle normális eredményt elérjünk. Most egészen a 3. negyed közepéig úgy tűnt, hogy van esélyünk, úgyhogy ez mindenféleképpen előrelépés, úgy gondolom. Köszönet a játékosoknak! Jó tapasztalatszerzés és jó tréning volt az OB I.-es keretjátékosainknak.

 

Képgaléria:

Itt megnézheted a teljes mérkőzést:

1. negyed

2.negyed

3., 4. negyed

 

Megosztás

Kövess minket!