Vissza a hírekhez

Küzdelemből, csapatjátékból jól vizsgáztak a srácok

2017/12/11 0:09

A bajnoki tabella 1. helyezettjéhez látogattunk Miskolcra. A hosszú úton – főleg a Balatonnál – komoly 100km/h fölötti széllökések is voltak, ekkor még nem gondoltuk, hogy Miskolcon még nagyobb ellenszélben kell majd vízilabdáznunk…

Jól kezdtük az elejét, csak ember előnyből és büntetőből tudott ellenfelünk gólt szerezni. Az egyik kezdő játékosom már az első negyedben kipontozódott. Itt megjegyezném, hogy most először az évek során nem vették figyelembe, hogy az említett játékosom siket (kiállítás után nem a bíróra nézett és mivel nem látta, hogy ki van állítva, nem ment ki egyből, így a bíró még egy kiállítást és büntetőt ítélt az ellenfélnek)!!!

A második negyedben már a sokadik nagyon könnyű – mondhatni egyszerű faultra- kiállítás után reklamáltam, mire sárga lapot kaptam, majd egyből egy “miért kell?” kérdésre villant a piros lap is Kovács CS. játékvezető úrtól. Szóval a második negyed végén csapatom elveszítette edzőjét is.

Az első félidő végén 6-4-es vezetésünkről cseréltünk térfelet! (Ekkor 4-11 ! volt a kiállítási arány) Innentől kezdve tiszta szívből , óriási küzdeni akarással játszottak a játékosaim. Folytatódtak a kárunkra bekövetkező bírói tévedések (kapusom víz alá nyomta a center kezében lévő labdát, erre 5m-es fújt Kovács játékvezető) sajnos nálunk nagyon könnyen születtek kiállítások, a másik oldalon pedig sokszor néma maradt a síp!

A kipontozódások és a sérült, beteg kezdő játékosaim hiányában keveset tudtunk csak cserélni, így fáradtan, több hiba is becsúszott a játékunkba, valamint az ellenfél egyik játékosát nem tudtuk kikapcsolni támadásban és több gólt is szerzett a végén. Egy góllal alul maradtunk!

Mindezek ellenére nagyon nagyon büszke vagyok a csapatomra. Nagyon tetszett a hozzáállásuk, a küzdeni akarásuk. A parton történtek sem vették kedvüket, sőt még inkább feltüzelte őket. Mi játszottuk a vízilabdát, többször gyönyörű látványos szerelések és még szebb gólok születtek. Igazi csapatjáték volt sokszor.

Sajnos azt éreztem a mai napon, hogy bármennyi gólt dobunk is , akkor is a Miskolcnak kell nyerni… tisztességes vereség volt a mai!

Bízom benne, hogy kezd összeérni a csapatunk és a játékunk és csak annyit tudok mondani, hogy reszkessen, aki a Kaposvár serdülő csapatával játszik mert mindig mindenhova nyerni megyünk!

Az év utolsó mérkőzését december 17-én játszunk Pécsett. Reméljük, hogy sok szurkoló elkísér majd minket és szépen győzelemmel fogjuk búcsúztatni a 2017.évet.

Üdv: egy büszke edző (Horváth Dániel edző)

Megosztás

Kövess minket!