Vissza a hírekhez

„Már most egységet képvisel ez a csapat”

2018/06/25 19:32

Értékelte az elmúlt bajnoki szezont és felvázolta az új idény céljait id. Berta József vezetőedző a vlv.hu-nak adott interjúban.

Nem volt egyszerű szezon, de a vége jó lett, hiszen a 9. helyet sem könnyű megszerezni ebben a magyar bajnokságban. Ennél jobb hely nincs azután, hogy egy csapat nem tud felkerülni a felsőházba, tehát végül a maximumot kihoztuk az év közben kialakult lehetőségekből (…) Véleményem szerint a keret alkalmas is erre, el tudtuk volna érni azt, amit a Debrecen vagy akár többet is” – hangsúlyozta a szezonértékelésben, amelyben többek között a 1 gólon múlt felsőházi szereplésre, az évközi edzőváltásra, a sátorbontás miatti edzési nehézségekre, a csapat 13-as veretlenségi sorozatára, valamint Varga Zsolt új feladataira is kitért.

A 2018/2019-es szezon kaposvári keretéről megjegyezte, már most egységet képvisel ez a csapat. „A mostani csapat tagjai jól teljesítettek, közben már barátokká váltak, jól kijövök velük, ők is velem, kár lett volna ezt megbontani” – emelte ki id. Berta József, hozzátéve: büszke arra, hogy két, az ifiből kiöregedett kaposvári fiatallal sikerült bővíteni a keretet, amely így nagyobb lesz, mint a tavalyi.

Az új bajnoki szezon elvárásairól elmondta, a cél a legjobb 8 mezőnye a Kaposvár számára. „Minél jobb eredményt szeretnénk elérni, lehetőleg a felsőházban szerepelni” – jelentette ki OB I. csapatunk vezetőedzője.

Megosztás

Kövess minket!