Vissza a hírekhez

Megint idegenben

2018/11/27 17:02

Továbbra is első győzelmére hajt a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. Idősebb Berta Józsefék idei egyetlen pontjukat a Vasas ellen szerezték, a hétvégén pedig akár az első győzelmük is meglehetett volna az UVSE otthonában, a végén azonban a fővárosiak örülhettek.

A kaposváriak most viszont már mindenképpen győzni szeretnének a Tatabánya otthonában. A Komárom-Esztergom megyeiek játéka ráadásul valamennyire ismerős is lehet Telegdyék számára, hiszen a nyáron már találkozott egymással a két együttes.

Nem tudom mennyire lehet komolyan venni az ilyen felkészülési mérkőzéseket. Mind a két csapat nagyon a munka elején volt, azóta pedig nekik és nekünk sem úgy alakult a bajnokság, ahogy vártuk. Sajnos innentől számunkra minden meccs nagyon fontos, úgyhogy megteszünk minden tőlünk telhetőt – mondta a mérkőzésről Telegdy András, a KVK játékosa.

A Tatabánya egyelőre 1 győzelemmel és 1 döntetlennel áll az OB I-ben, igaz egyetlen sikerüket épp a felsőházba vágyó Debrecen ellen könyvelhették el. Ez, valamint a Vasas elleni pontszerzésük is jól jelzi, hogy várhatóan nem vár majd könnyű mérkőzés a somogyiakra.

E.ON Férfi OB I 7. forduló szerda, 17:30

Tatabánya – Kaposvári Vízilabda Klub

Játékvezetők: Tóth Imre, Marjay Zsolt

Megosztás

Kövess minket!