Vissza a hírekhez

Megvan a 2. győzelmünk!

2017/12/06 21:15

December 6-án az UVSE csapatát fogadta id. Berta József együttese. Pólósaink kemény, brusztos meccsre számítottak a fővárosi gárda ellen, és ez be is igazolódott.

Jó volt látni, hogy amiket az edzésen gyakorolt a Kaposvár, az tökéletesen működött az UVSE ellen. Nemcsak a KVK, hanem az UVSE is szépen kijátszotta az emberelőnyöket. Az 1. negyed után 3-2-re vezetett csapatunk, a fiúk a 2. negyedben is jól védekeztek, jól játszottak a fővárosiak zónája ellen: a 2. negyed hajrájában már 6-4-es előnyre tett szert id. Berta József együttese (az 1. és a 2. negyedet is 3-2-re nyerték).

A 3. negyed egyből egy – lefordulásból szerzett – értékes akciógóllal indult: Nikola Giga megszerezte a Kaposvár 7. gólját. Csapatunk továbbra is nagyon jó támadást és nagyszerű védekezést mutatott, s ennek nyomán már 8-4-re elhúzott az UVSE-től, bebiztosítva ezzel az előnyét. Mióta a KVK a meccs elején elment 2 góllal, a vendégcsapat folyamatosan csak kapaszkodott, ami egyáltalán nem ment simán, hiszen Krémer Balázs – végig a mérkőzés alatt – nagyszerűen védett. 2 perccel a 3. negyed vége előtt már 9-4 volt az állás, majd 1 perccel a sípszó előtt Sántavy Máté bombagóljával 10-4-re növeltük az előnyünket (4-0-ra megnyerve ezzel a 3. negyedet).

A 4. negyed elején – akárcsak a 3. játékrész kezdetekor is – a KVK indíthatta a támadást. Sántavy Máté újabb találatával tovább növelte előnyét csapatunk (11-4). A negyed vége előtt 5 perccel az UVSE 12-5-re szépítette az eredményt. Ám korántsem ez lett a mérkőzés vége: a meccslefújás előtt 1 perccel Juhász-Szelei Norbert góljával végül 13-5-re nyert a KVK, megszerezve ezzel 2. győzelmét a bajnokságban.

 

 

Vezetőedzői értékelések:

 

Képgaléria a meccsről:

Itt megnézheted a teljes Kaposvár – UVSE mérkőzést!

Megosztás

Kövess minket!