Vissza a hírekhez

Most az UVSE ellen folytatódhat a pontszerzés

2018/02/02 6:49

Az OB I. bajnokság alapszakaszának utolsó előtti fordulójára kerül sor február 3-án (szombaton). A dupla fordulós hét második meccsnapján (a szerdai fordulót győzelemmel zárta a Kaposvár az AVUS ellen) idegenben ugrik vízbe id. Berta József csapata: az UVSE-vel mérkőzik meg.

A fővárosi együttes ellen a decemberi fordulóban, hazai pályán magabiztos győzelmet aratott a Kaposvár, viszonylag simán, nagy gólkülönbséggel legyőzve őket (13-5). Bízunk abban, hogy csapatunk idegenben is meg tudja ismételni ezt a győzelmet.

A hazai mérkőzésünk egyszerűnek tűnik az eredmény alapján, viszont nagyon fel kellett rá készülnünk. Az idegenbeli meccsünk nem lesz könnyű, hiszen a fővárosban sosem könnyű nyerni. Ez tavaly is látszódott az eredményünkön, hogy hazai pályán simán nyertünk, idegenben viszont kikaptunk tőlük” – nyilatkozta Nemes Balázs. „Készül a csapat, szerintem jók leszünk, mindent beleadunk, hogy sikerüljön megnyerni a mérkőzést” – tette hozzá OB I. csapatunk második számú kapusa.

Az ellenfélről és az ellenük való taktikáról a következők a meglátásai: „Az UVSE csapata fiatal játékosokból áll, akik úsznak faltól falig, és ezeket a megúszásokat kellene valahogy megfékezni. Ha a zónájukból nem kapunk gólokat, akkor szerintem támadásban meg fogjuk tudni lőni a kötelező gólokat és nyerni fogunk. A védekezésünkre kell leginkább odafigyelni.”

 

Megosztás

Kövess minket!