Vissza a hírekhez

Nagy volt a győzni akarás a csapatban

2018/02/26 21:33

Múlt szombaton a 2005-ös korosztálynak elkezdődött a felsőházas rájátszás (1.-9. helyezésekért) a BVLSZ Gyermek 2005-os bajnokságban.

Nem a legjobb előjelekkel vártuk a mérkőzést, az edzéslátogatottság nem volt megfelelő a mérkőzés előtti héten és volt, aki betegség miatt hiányzott a mérkőzésről is.

A találkozót egyébként jól kezdtük (2:0), de utána az ellenfél átvette a kezdeményezést és a játékvezető hathatós segítségével átvette a vezetést és bedarált minket. A mérkőzés egészén kapkodás, sok rossz passz, rossz helyezkedés és rossz helyzetkihasználás jellemezte a játékunkat. Amivel viszont nagyon elégedett voltam, az a győzni akarás. Büszke vagyok a csapatomra, lesz ez még jobb is.

A mérkőzés folyamán amellett, hogy 3 emberem kipontozódott (16-szor voltunk emberhátrányban), sajnos én is piros lapot kaptam. Ugyanis az történt, hogy az egyik játékosomat megütötték, mozdulatlanul lebegett a vízen. A játékvezető csak másfél perccel az eset után – miután gólt kaptunk és nekem piros lapot adott – volt hajlandó a játékot megállítani, miközben már mi is támadtunk és végig ordítottam neki, hogy állítsa meg a játékot. Nem találkoztam még ilyen játékvezetői felfogással. A teljesítményét nem minősítem.

Összességében: jobban kell alkalmazkodnunk egy gyorsabb, keményebb, okosabb játékhoz, ha szeretnénk jó eredményt elérni. Ezen dolgozunk…

Balogh Zoltán edző

 

Megosztás

Kövess minket!