Vissza a hírekhez

3 leszakadt sapka, 1 felszakadt szem és 2 végleges kiállítás

2017/03/13 17:14

Az OB I./B-ben minden mérkőzés nagyon fontos a bennmaradás szempontjából. Igaz, hogy az OB I./B-s csapatunk a Serdülő-Ifi csapatunkra épül, de általában 3-4 idősebb (ifinél idősebb) játékos egészíti ki.

A bajnokság 6. fordulójában simán vertük a Dunakanyart Kaposváron, ezért is bizakodtunk a szombati Dunakanyar-Kaposvár meccs előtt. Az utóbbi mérkőzések tapasztalata ugyanis azt mutatta, valami megmagyarázhatatlan oknál fogva az ellenfelek, akik idősebb felnőtt játékosokból állnak, elhatározták, hogy a játékban fizikailag akarnak a fiatal csapatunk fölé kerekedni.

Bizakodtunk, hogy most nem így lesz, ám nem így történt. A mérkőzés „eredménye”: 3 leszakadt sapka, 1 felszakadt szem és 2 végleges kiállítás – mindez a mi részünkről.

A 2. negyedben ugyan még 5-5 volt az állás, utána megmagyarázhatatlan játékvezetői felfogással az ellenfél fizikailag akart rajtunk felülkerekedni, s ez azt okozta, hogy Tóth Kristófot és Prikidánovics Nándort végleg kiállították, Palotás Samunak pedig felszakadt a szeme. A 2 kiállítás után fokozatosan elment a Dunakanyar, a fiatalok pedig egyre idegesebbek lettek – ez okozta a 11-6-os végeredményt.

Összbenyomás a csapatról: meg kell tanulni a fiataloknak higgadtan játszani, nem a verekedéssel foglalkozni, hanem a játékkal. Azért is szeretnénk bennmaradni az OB I./B-ben, mert hasznos tapasztalatot jelent a fiataloknak.

Fekete Szilveszter utánpótlás edző

Megosztás

Kövess minket!