Vissza a hírekhez

A fővárosban maradt a 3 pont

2017/10/07 19:32

Nem indult sikerrel a pontvadászat a bajnokságban Szécsi Zoltán csapata számára. Az OB I. bajnokság 2. fordulójában a Kaposvár 10-6-ra kikapott a BVSC-től.

A fővárosi csapat a mérkőzés folyamán végig vezetett, hol 3, hol 4 góllal maradt le együttesünk. A BVSC-nek ezt a komoly előnyét pedig sehogy sem tudták behozni a Szécsi legények, mivel ma igencsak el-elmaradoztak a kaposvári gólok.

Ma lényegesen jobb volt a BVSC, nagyjából a végeredményben látható gólokkal. A gyengébb egyéni teljesítményt sokkal inkább el tudom fogadni, mint a fegyelmezetlenséget. Az első ellen edzéssel tudok tenni, a második ellen fegyelmezéssel” – hangzott Szécsi Zoltán vezetőedző értékelése.

Kovács Olivér így látta a vízből a mérkőzést: „Nagyon kemény mérkőzés volt. Azt gondolom, hogyan nagyon jól játszotta azt a védekezését a BVSC, amit játszik. Nem véletlen, hogy 2 győzelemmel indították a bajnoki szezont. Kicsit talán gyengébb volt most a védekezésünk, mint a támadásunk. Bízom benne, hogy innen azért mindenképpen előrébb fogunk jutni.”

 

Vezetőedzői értékelések a meccset követő sajtótájékoztatón:

 

Képgaléria a BVSC – Kaposvár mérkőzésről:

(katt a képre!)

 

Megosztás

Kövess minket!