Vissza a hírekhez

A 3. helyen zártuk az Országos Sulipóló bajnokságot

2017/06/19 17:56

Június 13-án rendezték Kecskeméten az Országos Sulipóló bajnokság döntőjét, ahol a Cegléd, Tatabánya, Szolnok és Kecskemét csapatával kerültünk egy csoportba.

Az első mérkőzést a későbbi győztes Cegléddel játszottuk és gyenge, álmos, akarat nélküli játékunknak köszönhetően vereséget szenvedtünk egy olyan ellenféltől, aki ellen reális esélyünk lett volna nyerni, ha jobban akartuk volna győzelmet.

Az első mérkőzés utáni kis „fejmosás” és a büfében elfogyasztott sajtburgerek után magára talált a társaság és a másik három csoportellenfelünket jó játékkal, vertük meg, hogy aztán a 3. helyért nem várt nagy különbséggel üssük ki a Szentes gárdáját.

Sajnálom, hogy nem az első mérkőzéstől tettük oda magunkat, mert úgy érzem, hogy fényesebb is lehetett volna ez az érem, de örülök a 3. helynek és, hogy tovább gyarapítottuk a Kaposvári Vízilabda Klub trófeagyűjteményét.

Számomra külön öröm, hogy éremmel és kupával tudtam búcsúzni a gyerekektől, mivel a jövőben a klub utánpótlás toborzásában és úszásoktatásában folytatom a munkámat és egy időre biztosan elköszönök a vízilabda-edzősködéstől.

Maár Róbert edző

Megosztás

Kövess minket!