Vissza a hírekhez

Papírforma győzelem a Százhalombatta ellen

2018/03/28 11:34

A Százhalombatta elleni első mérkőzésen 13 gól különbséggel nyert a Kaposvár. Gondoltuk, hogy nem lesz olyan nehéz a visszavágó. Egy kicsit nehezítette a dolgunkat, hogy a Dunakanyar meccs után két játékosomat is eltiltották.

Papírforma szerinti könnyű győzelem volt a Százhalombatta ellen, nagyjából ezt is vártuk. Külön örülünk annak, hogy az aznapi utánpótlás fordulóban mind a három kaposvári csapat (a Gyerek, a Serdülő és az Ifi) nyerni tudott.

Most húsvéti szünet, de a csapat egyik része a felnőtt csapattal edz, mert 2-3 játékosnak be kell segítenie a felnőtt csapatban, mivel szombaton, illetve a jövő héten is meccsük lesz.

Az Utánpótlás bajnokságokban most 2 hét szünet van. Rost Dani úgy néz ki, hogy visszatér, idáig edzett, talán most már fog tudni játszani is. Én is visszatérhetek az eltiltásból a kispadra a következő meccsen, 2 eltiltott játékosnak pedig várjuk a fegyelmi döntését.

A következő fordulóban (április 15-én) majd a Békéscsaba ellen játszunk, ami várhatóan nem lesz egy borzalmasan nehéz meccs, simán nyertünk ellenük Békéscsabán.

Fekete Szilveszter utánpótlás edző

 

Megosztás

Kövess minket!