Vissza a hírekhez

Pécs – Kaposvár rangadók a 9. helyért

2018/05/10 17:24

Május 14-én (hétfőn) kezdetét veszi a Pécs – Kaposvár párharc a 9. helyért. Semmi kétség, parázs és brusztos meccsekre számíthatunk az idegenbeli – melyekre szurkolói buszokat is indítunk – és a hazai (május 19-én, szombaton) fordulókban. A párharc az egyik csapat 2 győzelméig tart.

Sántavy Máté szerint a csapat nagyon jó fizikai állapotban van a bajnokság hajrájában is. „Nem csak annyi energia van bennünk, hogy megszorongassuk a pécsieket, hanem, hogy meg is verjük őket. Bár van egy-két sérültünk, de úgy gondolom, a hétfői meccsre felépülnek. Biztos vagyok benne, hogy nyerni fogunk Pécsen” – nyilatkozta honlapunknak.

Nem ez lesz a csapat első mérkőzése a Pécs ellen, a szezon során már többször is meccselt egymással a két együttes, tehát jól ismerik egymást. „A Pécs egy nagyon fiatal, gyors csapat. Úgy gondolom, hogy mindenkire oda kell figyelni, aki a vízben van. Vannak jó kapusaik, vannak jó balkezeseik, centereik, a kapásoldalon is jók, tehát a komplett csapatra kell figyelnünk” – hangsúlyozta pólósunk.

 

 

Hajrá Kaposvár!

 

Megosztás

Kövess minket!