Vissza a hírekhez

Pécsnél az előny

2018/05/14 20:38

A 9. hely volt a tét az OB I. bajnokság Rájátszás utolsó körének 1. mérkőzésén Pécsett. A szomszédvári rangadó végül a pécsiek győzelmével zárult. A 13-9-es eredménnyel az egyik fél második győzelméig tartó párharcban a Pécs került előnybe. Folytatás szombaton, Kaposváron.

 

Egész héten utazásban voltunk és buszon voltunk, úgyhogy maradtunk a buszban továbbra is, valahova akartunk még menni, ezek szerint. Nem volt megfelelő felkészülési lehetőségünk otthon (a sátorbontás miatt nem lehet használni az 50 méteres medencét – szerk.), kiestünk a megszokott dolgokból, így elég nehéz felkészülni egy sorsdöntő mérkőzésre. Három negyedet ajándékba adtunk a Pécsnek, amit nagyon szépen kihasznált, és meg is érdemelt, nyilván. Bízunk benne, hogy a héten már tudunk készülni, odatesszük magunkat szombaton és még egyszer ilyen nem lesz, hogy ilyen rossz védelemmel és rossz helyzetkihasználással álljunk fel. Teljes mértékben érthető, hiszen kiestünk a megszokott dolgainkból, nem a minden héten bevált módszereinket csináltuk. Még nem nyerte meg a Pécs a párharcot, csak egy mérkőzést nyert. Most mi jövünk, a következő a miénk lesz, garantálom” – hangsúlyozta id.Berta József vezetőedző.

Gyengébbek voltunk ma vízilabdában. Összességében egy kicsit más hőfokon vízilabdáztunk, azt gondolom, ez nyomta rá a bélyegét a mérkőzésre. Ez a más hőfok a meccs bizonyos részein más színvonalat jelentett, ami mindenre hatással volt, majd a meccs vége felé, az utolsó negyed az volt a mi játékunk, úgy gondolom” – hangzott Kovács Olivér meccsértékelése.

Meccsértékelések:

Megosztás

Kövess minket!