Vissza a hírekhez

A 10. helyen zárták Szécsiék a bajnokságot

2017/05/13 18:03

Szécsi Zoltán együttese szombaton a Honvédot fogadta a 9. helyért folyó párharc második mérkőzésén, immár a nyitott medencében.

A Honvéd remekül kezdett, hamar ellépett 0-4-re. A Kaposvár azonban a 2. negyedtől kezdve erőre kapott, és az 1. gól után folyamatosan játékba került, szorgoskodva a hátrány lefaragásán. A fővárosi csapat azonban fokozatosan tovább növelte előnyét, amit a mérkőzés végére csupán szépíteni tudott Szécsi Zoltán csapata.

A Honvéd végül 7-11-es győzelemmel zárta a találkozót, megszerezve ezzel a 9. helyet a bajnokságban, így OB I. csapatunk a 10. helyen végzett a 2016/2017-es szezonban.

Szécsi Zoltán vezetőedző így értékelte a mérkőzést: “A mai mérkőzésről úgy gondolom, hiányoztak nálunk a kiemelkedő teljesítmények, amik a Honvéd javára billentették a mérleget. Nem feltétlenül tudok pálcát törni a játékosok felett, mert nem biztos, hogy profi körülmények között készültünk, de úgy gondolom, hogy mindenki van annyira profi, hogy azért ennél jobban játsszon, ennél többet mutasson. Sajnos ma nem tudtunk csapatként működni, úgyhogy ez volt ma alapvetően a meghatározó. Azt leszámítva, hogy a Honvédban volt két kifejezetten klasszis teljesítmény (a kapus Decker Attilára és Szivós Mártonra utalt – szerk.).”

Képgaléria a Kaposvár – Honvéd meccsről:

Itt megnézheted / visszanézheted a Kaposvári VK – Racionet Honvéd teljes mérkőzést:

Megosztás

Kövess minket!