Vissza a hírekhez

Dupla forduló, dupla győzelem

2017/10/09 13:42

Dupla fordulóval folytatódott az Országos Utánpótlás Bajnokság. Pénteken a Fehérvár, vasárnap pedig a Kecskemét csapatait láttuk vendégül.

Végre teljes csapattal tudtunk kiállni a Fehérvár elleni mérkőzésre. A srácok helyenként már jól játszva, kevesebb hibával vízilabdáztak, mint az első fordulóban. Végig vezettünk a találkozón. Többször 3 góllal is, de ellenfelünk kihasználva egy-két egyéni hibát, mindig zárkózni tudott. Összességében a védekezésünk jól működött. Az emberelőnyöket és a helyzeteket jól kihasználva végül 5 góllal győztünk.

Vasárnap a Kecskemét ellen nagyon álmosan kezdtünk, a pénteki jó játéknak nyoma sem volt az első negyedben, több ziccert és emberelőnyt is elhibáztunk. A második negyedtől helyre állt a világ rendje, a védekezésünk kezdett összeállni és a találkozó végére sikerült teljesen felőrölni ellenfelünket és több lefordulásgólt is tudtunk lőni. Rányomta a bélyegét a csapat teljesítményére, hogy a két játékvezető sokszor bizonytalan volt és többször is hibázott, de mérkőzés közben sikerült rendet tenni a fejekben és az összeszedettebb védekezés és a pontosabb támadójáték meghozta az eredményét.

Amit kiemelnék a két mérkőzésen, az elsőnek a csapatmunka lenne, hiszen ha ilyen szépen összeáll a védekezés és segítik egymást a játékosok a vízben, akkor sok-sok győzelem vár a csapatra. A Vadóc Dávid – Csima Ferenc párosunk 16 gólt dobott ezen a két mérkőzésen, ami szép teljesítmény!

A folytatásban ismét egy dupla forduló következik, mindkét nap Budapestre látogatunk, pénteken az Oázis, vasárnap az Ybl csapataival játszunk és minkét mérkőzésre győzni megyünk!

Horváth Dániel edző

Megosztás

Kövess minket!