Vissza a hírekhez

Serdülő kupa Kaposváron: a 3. helyen végzett a KVK csapata

2018/01/29 9:58

A Serdülő felkészülési kupa eredményei:

2018.01.27. szombat:

PÉCS – KAPOSVÁR 9:8

TATABÁNYA – FEHÉRVÁR 10:6

YBL – PÉCS 5:8

KAPOSVÁR – TATABÁNYA 8:10

FEHÉRVÁR –YBL 9:8

 

 

 2018.01.28. vasárnap:

PÉCS – TATABÁNYA 3:5

KAPOSVÁR – FEHÉRVÁR 14:4

YBL – TATABÁNYA 8:9

FEHÉRVÁR – PÉCS 9:9

KAPOSVÁR – YBL 14:8

 

Eredményhirdetés:

I. TATABÁNYAI VSE

II. PSN ZRT.

III. KAPOSVÁRI VK

IV. FEHÉRVÁR VSE

V. YBL WATERPOLO CLUB

 

 

Horváth Dániel edző beszámolója:

Összegzés a kupáról:

Úgy gondolom, hogy a torna elérte célját. Egy komoly alapozást követően, kiváló felkészülés volt a résztvevő csapatoknak a bajnokságra. Kiegyenlített erők csaptak össze, csak egy-egy jobb vagy rosszabb momentum döntötte el a mérkőzéseket. A nagyarányú győzelmek pedig csak a fáradtság számlájára voltak írhatóak.

Kiváló mérkőzések voltak, sokszor nagyon szép megoldásokat is láthatott, aki kilátogatott a kupára. Nagyon hasznos volt a bajnoki rajt előtt ez a kupa, ezért biztosan lesz folytatása. Köszönöm a közreműködőknek az egész hétvégi segítséget, illetve a résztvevő csapatoknak, hogy eljöttek!

A Kaposvári VK csapatáról, mérkőzéseiről:

Voltak hiányzóink betegségek, sérülések, síelés miatt, de mindezek ellenére jól bírták a fiúk a 2nap alatt a 4 mérkőzést, mindenképpen elégedett vagyok a csapatommal. Úgy vágtunk neki ennek a tornának, hogy inkább most jöjjenek ki a hibák, mint a bajnokságban. Így is lett. Főleg az első napon hibáztunk többet döntő szituációkban, ezért következett be a két vereség. Ki fogjuk elemezni a mérkőzéseket, videón visszanézzük a fontos szituációkat. A második napon pedig kijött, hogy jó erőnlétben van a csapat (kevésbé fáradtunk el, mint az ellenfelek) és a védekezésünk is jobban összeállt ezen a napon. Voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények is, de mindenképpen szeretném kiemelni, hogy a csapatmunka az, ami a fontosabb, és most ez nagyon szépen összeállt. A kiegészítő emberek jól szerepeltek, mindig voltak húzóemberek elől és hátul is. Sajnos vezéráldozatot is követelt a hétvége, ugyanis egy szerencsétlen labdába érést követően kezdő kapusomnak eltört a mutatóujja, másik kapusom pedig még a pénteki edzésen törte el lábujját, így az utolsó mérkőzésen a 2 évvel fiatalabb gyermek kapusunk ugrott be védeni.

Összességében mindenképpen elégedett vagyok a csapatommal. Bizonyítottuk, hogy tudunk nagyon jól játszani, és ha kijavítjuk az első nap komolyabb hibáit és a hiányzókra is számíthatok, akkor sok-sok győzelem vár ránk a tavaszi szezonban. Játékosaimat is arra buzdítom, hogy most kell még keményebben dolgozni, hogy el tudjuk érni célunkat, céljainkat!

Külön öröm volt számomra, hogy az edzők a legjobb játékosnak Ihárosi Dánielt választották.

A Kaposvári VK tagjai: PUCZ ANDRÁS, RUSZKA BALÁZS, LENGYEL FLÓRIÁN, KAKSTEDTER BENDEGÚZ, VADÓC DÁVID, MAJNIK MÁRK, IHÁROSI DÁNIEL, GYÖRGY ÁDÁM, RINGL DÁNIEL, SZÁNTÓ BENCE, HEGEDŰS CSABA, CSIMA FERENC, ERDEI MÁTÉ, KECSKEMÉTI MANÓ

Miniinterjú Horváth Dániel edzővel és a torna legjobb játékosa címet elnyerő Ihárosi Dániellel:

Megosztás

Kövess minket!