Vissza a hírekhez

Serdülő kupa: óriási küzdelem után végül vereség

2018/01/27 22:29

Mint arról korábban beszámoltunk, január 27-28-án egy kétnapos, ötcsapatos Serdülő Felkészülési Kupát rendez Kaposvár. A torna első napján 2 meccs várt a Kaposvár csapatára: a Pécs és a Tatabánya ellen ugrottak vízbe a srácok.

A kupa első napi mérlege Horváth Dániel edzőtől:

A Pécstől egy góllal kaptunk ki az első mérkőzésen. Sajnos az első negyedben (5-1 a Pécsnek) beragadtunk a rajtnál. Több figyelmetlenségből könnyű gólokat szerzett ellenfelünk. Több kihagyott helyzet és sok rossz passz jellemezte a találkozót. A végén két döntő szituációban megúszásnál rossz passzt adtunk és figyelmetlenek voltunk és ez nem fért bele a fegyelmezett pécsi csapat ellen.

A Tatabányától este 2 góllal kaptunk ki, itt egy fokkal jobb volt a játék képe, bár ezen a találkozón is ziccerek maradtak ki és kaptunk több könnyű centerakciógólt is.

Felsőházi ellenfelünknek úgy gondolom méltó ellenfelei voltunk, most nekik kedvezett a szerencse, mi hibáztunk többet.

Összességében bizakodó vagyok a bajnoki rajt előtt, hiszen sok-sok szép és jó dolgot láttam ma a srácoktól. Véleményem szerint jó úton haladunk. Most jöjjenek inkább ki a hibák, mint a bajnokságban. Ezeket kielemezzük és tanulunk belőlük.

Holnap délelőtt a Fehérvár, délután pedig az Ybl csapataival játszunk. Mindkét mérkőzésen a győzelemért ugrunk vízbe, és bízom benne, hogy már kevesebb hiba, jó védekezés és jó helyzetkihasználásunk lesz.

2018.01.28. (vasárnap):

Délelőtt:

9:30 Pécs – Tatabánya

10:30 Kaposvár – Fehérvár

11:30 Ybl – Tatabánya

Délután:

14:00 Fehérvár – Pécs

15:00 Kaposvár – Ybl

16:00 Eredményhirdetés

Megosztás

Kövess minket!