Vissza a hírekhez

Szentesen kellene bizonyítanunk

2019/03/08 17:10

Két vereséggel kezdte a középszakaszt a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata. Vindischék szerdán sokáig nyerésre álltak az AVUS Szombathely ellen, a hajrá azonban a vendégeknek sikerült jobban. Szombaton pedig már a Szentes otthonában kell medencébe szállniuk.

Megint utaznunk kell, hiszen idegenben kell helyt állnunk. Nem ismeretlen csapat a Szentes, felkészültünk a játékukból, de úgy érzem, hogy ez a mérkőzés mentálisan fog eldőlni. Nehéz lesz felállni egy ilyen meccs után, mint amilyen a szerdai volt, de megpróbálunk javítani – mondta Vindisch Ferenc.

A Horváth Tamás vezette Metalcom Szentes eddig egy mérkőzésen van túl a középszakaszban. Szerdán 7-5-ös vereséget szenvedtek a Tatabánya otthonában, így az alsóház harmadik helyéről várhatják a KVK elleni bajnokit. A somogyiak 7 ponttal jelenleg utolsó előttiek, és most már végképp szeretnék megkezdeni a zárkózást.

Pozitív élményeim vannak velük kapcsolatban, nekem személy szerint fekszik is a játékuk. Nyertünk is már náluk, kaptunk is már ki. Most van bennünk egy kis bizonyítási vágy, és fáradtság ide vagy oda, egy jó meccset fogunk ellenük játszani – tette hozzá Vindisch Ferenc.

A Metalcom Szentes – Kaposvári VK OB I-es bajnoki szombaton 18 órakor kezdődik. A mérkőzést a Kun György és Tóth Sándor dirigálja majd.

Megosztás

Kövess minket!