Vissza a hírekhez

Tatabányán sem sikerült nyerni

2018/11/28 19:29

Kihagyott helyzetekkel indult a Tatabánya – KVK OB I-es bajnoki, és sokáig úgy is nézett ki, hogy nem születik gól az első negyedben.

A gólcsendet végül Kolozsi Marcell törte meg 32 másodperccel a játékrész vége előtt, majd az ő büntetőjével húztak el 2-0-ra a hazaiak a második felvonás elején.

Telegdy András csökkentette a két csapat közötti különbséget egyre, de Martin Kolarik nem sokkal később betalált, így a félidőben 3-1 állt az eredményjelzőn.

Gyors gólváltással indult a harmadik negyed, majd Keresztúri Márton akciógólja után már 5-2-re vezetett a Tatabánya. Ekkor megrázták magukat a kaposváriak. Dobos Dávid büntetőből volt eredményes, majd Nikola Giga talált be emberelőnyből. Közte már csak egy volt.

A hazaiak viszont nem szerették volna kiengedni a kezeik közül ezt a győzelmet. Erről Keresztúri Márton gondoskodott, aki a negyed vége előtt szabaddobásból volt eredményes.

Az utolsó felvonást végül 1-0-ra behúzta a Tatabánya, ezzel pedig összességében 7-4-re nyertek a KVK ellen.

Vindischék legközelebb szombaton szállnak medencébe. Akkor a Miskolc látogat majd a Virágfürdőbe.

E.ON Férfi OB I 7. forduló

Tatabánya – Kaposvári Vízilabda Klub 7-4 (1-0, 2-1, 3-3, 1-0)

Gólszerzők: Kolozsi 4, Keresztúri 2, Kolarik, ill. Vindisch, Telegdy, Dobos D., Giga.

Zantleitner Tamás, vezetőedző, Tatabánya: – A nagyon jó kapusteljesítménynek és a jó védekezésünknek köszönhetjük a győzelmet. Emellett fontos pillanatokban sikerült gólokat lőnünk, ami döntőnek bizonyult.
Berta József, vezetőedző, Kaposvári VK: – Nem is tudom, mit mondjak… Úgy tűnik, hogy gólszerzés elleni pirulát szedünk. Persze önmagában a hét kapott gól nem sok, de a négy szerzett „istentelenül” kevés.

Megosztás

Kövess minket!