Vissza a hírekhez

Tisztes helytállás az FTC ellen

2017/12/15 21:07

December 15-én este az utolsó mérkőzését játszotta idén a Kaposvár, ráadásul a bajnokság legerősebb csapatának számító FTC volt az ellenfele. Id. Berta József együttese idén már kétszer játszott a bombaerős FTC-vel: a Magyar Kupában és a bajnokságban.

A klubvezetőség elvárása az volt, hogy a csapatunk mindenképpen 10 gólon belül tartsa a fővárosi gárdát. Ez sikerült is: pontosan közte 10 lett a végeredmény. A Kaposvár – olykor szép védekezést bemutatva – tisztes helytállást tanúsított az FTC ellen, sőt a 4. negyedet 2-1-re meg is nyerte.

Pólósaink közül mindenképpen ki kell emelni Nemes Balázst, aki a 4. negyedben zsinórban 5-6 nagyszerű védéssel is elkápráztatta a hazai közönséget.

Remélem, hogy a közönségnek tetszett a mérkőzés. Ennyit tudtunk, ennyi van bennünk. Mindenféleképpen gratulálok az ellenfélnek és magunknak is, mivel, hogy felvettük a kesztyűt” – nyilatkozta a mérkőzés után id. Berta József vezetőedző.

A 3. negyed után úgy voltam vele, hogy így nem jövök ki a medencéből, hogy 6 gólt kaptam és egyet sem védtem, úgyhogy a 4. negyedre már úgy mentem vissza, hogy muszáj valamit alakítanom, mert nem akarok szégyenkezni Kaposváron. És utána jött – ha jól emlékszem – Manhercz lefordulása, ami fejbe talált, és utána azt gondoltam: megpróbálom ezt megismételni párszor. Sikerült, hála a Jóistennek. Ilyen ez a Fradi. Sokkal jobb csapat nálunk, ez látszott a végeredményen is, mi elfáradtunk, szerintem bennünk még sok maradt. Csináljuk tovább, hogy a következő félévben jobban játsszunk és sikeresebbek legyünk” – hangzott Nemes Balázs meccsértékelése.

Itt megnézheted a teljes mérkőzést:

Megosztás

Kövess minket!