Vissza a hírekhez

„Többet fogunk mutatni, mint Tatabányán”

2018/04/12 8:21

Április 14-én, az OB I. bajnokság középszakaszának utolsó előtti, 7. fordulójában a Tatabánya együttesét fogadja a Kaposvár. A március 31.-i idegenbeli meccs 10-10-es döntetlennel zárult, csapatunk azonban bízik abban, hogy a hazai pályán már 3 pontot gyűjthetnek be a Tatabánya ellen.

A Kaposvár utolsó mérkőzése április 4-én volt, a Szentes ellen meccselt id. Berta József csapata, akkor 9-9-es döntetlent játszott a csapat. Vindisch Ferenc elmondása szerint az addig eltelt több mint 1 hétben pihenésre is jutott idő.

Úgy gondolom, a pihenés része az edzésnek, az edzések elég kemények, ehhez pedig megfelelő pihenő is kell. Így, hogy van egy egész hetünk készülni, jó volt, hogy előtte tudtunk kicsit többet pihenni. Ami a csapat állapotát illeti, az évszaknak megfelelően – ahogy közeledik a rájátszás – szerintem egy kicsit mindenkinek élesedik a formája, a hangulata is. Ennek megfelelőbben, mint az idegenbeli meccsen, többet fogunk mutatni, mint Tatabányán, ahol csak döntetlent értünk el” – nyilatkozta honlapunknak.

Arra nagyon figyelni kell, nehogy több gólt lőjenek, mint mi vagy akár ugyanannyit. A centereik erősek. Úgy gondolom, a center-bekk és a bekk-center párharcon múlhat a meccs. Nem követhetünk el olyan hibákat, amikből akciógólokat kapunk. Tatabányán kaptunk pár olyan gólt, ami szerintem nem fér bele, de nem is valószínű, hogy ők meg tudják ismételni ugyanazt a játékot és ugyanazokat a bravúrokat” – hangsúlyozta az ellenfélről OB I. csapatunk játékosa.

Nagy szeretettel várjuk a szurkolókat, mert a szurkolásra a vízilabdának és ezen belül nekünk is nagy szükségünk van. Nagyon remélem, hogy ahogy az eddigi hazai meccseinken idén, most is lesz miért izgulni, de utána örülhetnek az eredménynek” – üzente a szurkolóknak, akik a meccsjegy mellé garantált ajándékot kapnak.

 

Megosztás

Kövess minket!