Vissza a hírekhez

Továbbjutás a Komjádi Kupában

2018/01/10 19:48

Akárcsak a január 9.-i hazai fordulóban, úgy a január 10.-i fővárosi visszavágón is magabiztos győzelmet aratott a Kaposvár az OSC felett a 2017. évi Komjádi Kupában. Így csapatunk továbbjutott a legjobb 8 közé és készülhet a második fordulóra.

Fekete Szilveszter utánpótlás edző így értékelte a Kaposvár – OSC mérkőzést:

Már az első meccsen eldőlt, hogy nagy valószínűséggel továbbjutottunk (a Kaposvár 22-4-re verte az OSC-t – szerk.), ezért a második meccset gyakorlásra szerettük volna felhasználni, mert a továbbiakban arra nem nagyon lesz lehetőségünk, hogy együtt edzenek a felnőtt és az ifi játékosok. Ebből a gyakorlásból azonban nem túl sok minden valósult meg. Nem csináltuk meg azt, amit megbeszéltünk. Volt már 11-2 is az eredmény, s ott már azért mindenki elveszti a koncentrációt. Ha azonban profi játékos akar lenni valaki, akkor mindig, minden körülmények között odafigyelve lehet csak mindent elvégezni. Tegnap jobban meg voltam elégedve a csapattal.

Várjuk a sorsolást. A 8 között azért már minden csapat nagyon jó csapat. Attól függ, hogy ki mennyire fogja használni az OB I. játékosait. Időközben azonban el fog kezdődni az OB I. bajnokság. Főleg, hogy olyan időpontot sikerült találni a Komjádi Kupa 2. fordulójára, amely be van zsúfolva egy szerda-szombat dupla forduló mellé. Ez viszont azok számára, akik a felnőttből is használnak játékosokat a kupában, azoknak problémát fog jelenteni, mert valamelyiket be kell áldozni, és minden bizonnyal nem az OB I. meccset fogják.”

 

Megosztás

Kövess minket!