Vissza a hírekhez

Küzdelmes meccsek nagyszombaton

2017/04/15 16:11

Az Utánpótlás bajnokság 25. fordulójában – amely éppen nagyszombatra esett – a Debrecen csapatát fogadta a Kaposvár.

Fekete Szilveszter utánpótlás edző így értékelte a 3 találkozót:

Ifi meccs:

Jó, küzdelmes meccs volt az elején, aztán elhúzott a dinamikusabb Debrecen. A debreceniek előnye volt, hogy van 2-3 olyan játékosuk, akik a Felnőtt csapatban is játszanak. Azt tudjuk, mint ők, de ők egy sebességgel jobban. Az emberelőnyök kihasználásával még mindig hátrányban vagyunk, ők viszont élni tudtak a fórokkal, és 4-5 góllal elmentek, és ez az előny a meccs végéig megmaradt.”

Fiú Gyermek meccs:

Nagy különbség nem volt a 2 csapat között, azonban úgy tűnt, mintha a mi húzóembereink visszafogottan játszanának. A vereség után azonban a Gyerek csapat játékosai felszívták magukat a Serdülő mérkőzésre.”

Serdülő meccs:

Pofozkodós meccs volt egészen a 4. negyed elejéig. A pofozkodásban azonban valahogy mindig a mi játékosainkat szúrták ki a játékvezetők, 2 játékost végleg ki is állítottak tőlünk. Így a 4. negyedre már csak 2 Serdülő játékosunk maradt, a többi Gyerek volt. Sok gólt kaptunk, nem tudtuk túllőni a Debrecent. Az Ifi játékosok játszottak a Serdülő meccsen is. A mieink mindenesetre derekas meccset játszottak velük, a végére azonban elfogytunk, elfáradtunk. Azt azonban meg kell jegyezni, hogy a Debrecen Serdülő csapata megverte a végig veretlen UVSE-t, mi pedig végig pariban voltunk a Debrecennel.”

 

Megosztás

Kövess minket!