Vissza a hírekhez

Harcos meccsek a Vasas ellen

2017/05/01 20:37

Az Utánpótlás bajnokság 20. fordulójában a Vasas csapatát fogadta a Kaposvár.

Fekete Szilveszter utánpótlás edző így értékelte az Ifi és a Serdülő mérkőzést:

Ifi meccs:

Jó meccs volt. A vasárnapi, KSI elleni elég csúnya mérkőzés után szerettünk volna javítani, és úgy is álltunk hozzá. Megközelítően ugyanolyan jó csapat a Vasas ifije, mint a KSI. Kicsit örülünk, mert tisztes vereség az 1 gólos különbség, kicsit viszont bánkódunk, mert esélyünk volt nyerni, ugyanis 1 perc 40 másodperccel a vége előtt még 11:11 volt az állás, 2 támadást viszont elhamarkodottan lőttünk. A vasárnapi KSI elleni meccshez képest azonban ég és föld volt a Vasas elleni mérkőzés! Harcos meccs volt, jó egyéni és csapatteljesítménnyel. Felülmúltuk a korábbi önmagunkat.

Azt viszont meg kell jegyezni, hogy a legjobb csapatok ellen rendszeresen szoros meccseken kapunk ki, jó meccseket játszunk ellenük, míg a gyengébb csapatok ellen sok hibával játszunk. Úgy vélem, fejben kell fejlődni. Addig, amíg jó eredményt akarunk elérni, pariban vagyunk a nagy csapatok ellen, amikor viszont meg akarjuk nyerni a meccset, sokat hibázunk. A nyuszi csapatok ellen a meccsek elején sok hibával játszunk, majd pedig szaladunk az eredmény után.

 

Serdülő meccs:

A Serdülő meccsen jó meccset játszottunk a bajnokesélyes, a Partizán ellen korosztályos kupát nyert Vasas ellen. Csupán 4-5 gól volt a különbség a 4. negyed közepéig, amikor a Gyerek csapatból is többen játéklehetőséget kaptak. Addig derekasan küzdött a Serdülő csapatunk, még ha fáradtak is voltak.

Megosztás

Kövess minket!