Vissza a hírekhez

Serdülő bajnokság: első mérkőzés, váratlan vereség

2017/10/02 11:34

Horváth Dániel edző így értékelte az október 1-jei Utánpótlás bajnokság Kaposvár – Cegléd Serdülő mérkőzését:

Először is szeretnék gratulálni a Cegléd játékosainak, hiszen küzdeni tudásból ötösre vizsgáztak ellenünk.

Jól indult a mérkőzés, már 7:2-t is mutatott az eredményjelző, sima mérkőzésnek tűnt, aztán jött a feketeleves! A második negyed végére már 3 (!) kezdőjátékosom is kipontozódott, figyelmetlenség, illetve súlyos fegyelmezetlenség miatt. (Mivel betegségek miatt csak 4 cserejátékossal tudtunk kiállni, így a második félidőt egy cserével kellett végigjátszanunk).

Szépen lassan zárkózott az ellenfél. Rengeteg könnyű gólt ajándékoztunk a ceglédieknek, sok akciógólt kaptunk emberről. Volt egy-két játékosom, akik súlyos (ezen a szinten is elfogadhatatlan) egyéni hibája miatt 4-5 gólt is kaptunk. Mélypontra került a csapat, volt kihagyott büntető és ziccer is, és sajnos az utolsó negyedben a fáradtság, a sok egyéni hiba miatt megfordította az eredményt ellenfelünk.

Tanulság levonva. Most azon leszünk, hogy az eddiginél is keményebben dolgozzunk tovább. Remélem, hogy a betegséghullám lezajlott végre és bízom benne, hogy az e heti dupla fordulóra már TELJES létszámmal tudunk felkészülni. Nincs mese, minden további mérkőzést meg kell nyernünk!
 

Megosztás

Kövess minket!